- Obdržená poděkování: 1
Existuje žebříček F5J za r. 2014????
11 roky 7 měsíce nazpět #13803
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Existuje žebříček F5J za r. 2014????
J to jo.můžeš to říkat lidem, psát jim to tam velkým červeným písmem atd, a stále někdo uvede licenci "spatně"
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Martin Veleba
- Expert
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
11 roky 7 měsíce nazpět #13883
napsal Martin Veleba
Odpověď od Martin Veleba na téma Existuje žebříček F5J za r. 2014????
Jak to po víkendu vypadá s žebříčkem F5J? Je reálné, aby byl v sobotu hotov?
11 roky 7 měsíce nazpět #13885
napsal hrabacek
Odpověď od hrabacek na téma Existuje žebříček F5J za r. 2014????
Pokud máte zájem mám seznam ticholetců F3J s názvem klubu a licencí. Někteří už létají F5J. Můžu poslat e. mailem.
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 7 měsíce nazpět #13932
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Existuje žebříček F5J za r. 2014????
Tak jsem se do žebříčku po chvilkách pustil a aktuálně je prakticky hotový, mám ale jeden problémek.
Chybí výsledkovka z posledních F5J v Plzni - není ani mezi výsledkovkami, ani v threadu o soutěži (nebo neumím hledat), nemáte ji někdo po ruce?
Je to poslední, co chybí k finalizaci žebříčku, jinak to je celkem OK (licenci mám zmatenou snad jen jedinou, ale nejde o duplicitu, obvykle pak nejsou jména klubů, ale to je nekritické).
Pokud by nějaký dobrodinec vyštrachal výsledky z Plzně, tak bude možno žebříček vypustit
Chybí výsledkovka z posledních F5J v Plzni - není ani mezi výsledkovkami, ani v threadu o soutěži (nebo neumím hledat), nemáte ji někdo po ruce?
Je to poslední, co chybí k finalizaci žebříčku, jinak to je celkem OK (licenci mám zmatenou snad jen jedinou, ale nejde o duplicitu, obvykle pak nejsou jména klubů, ale to je nekritické).
Pokud by nějaký dobrodinec vyštrachal výsledky z Plzně, tak bude možno žebříček vypustit
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 7 měsíce nazpět #13936
napsal Petr Dušek
.
Odpověď od Petr Dušek na téma Existuje žebříček F5J za r. 2014????
Co třeba zkusit pořadatele? V kalendáři máš mail i telefonTomas Hruby napsal: Pokud by nějaký dobrodinec vyštrachal výsledky z Plzně...
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 7 měsíce nazpět - 11 roky 7 měsíce nazpět #13938
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Existuje žebříček F5J za r. 2014????
Mail je už odeslán, odhaduji ale,že to mohlo být zasláno na soutěžící (já tam nebyl) a tak se ptám i tady, ať není zbytečná prodleva v případě, že je Robert někdy mimo.
Už bych žebříček docela rád "dorazil"![:-) :-)]()
EDIT - tak už je jasno, ona soutěž nakonec nebyla. Zaznamenal jsem její posun spojení s RCEK, ale uteklo mi, že nakonec kvůli počasí nebylo nic.
Tak fajn, tím jsou podklady snad komplet, zkusím to večer doladit a pak se to může zveřejnit.
Už bych žebříček docela rád "dorazil"
EDIT - tak už je jasno, ona soutěž nakonec nebyla. Zaznamenal jsem její posun spojení s RCEK, ale uteklo mi, že nakonec kvůli počasí nebylo nic.
Tak fajn, tím jsou podklady snad komplet, zkusím to večer doladit a pak se to může zveřejnit.
Poslední úprava: 11 roky 7 měsíce nazpět
Vygenerováno za 0.181 sekund