Reprezentace F5J 2018

Více
9 roky 4 měsíce nazpět #18122 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Reprezentace F5J 2018
Jinak ještě poznámka - ono se do toho snadno rýpe, ale otevřete si kalendář a zkuste si to poskládat sami... Třeba zmíněná Dubnica by mimo všedního dne znamenala už čtvrtou akci do období klasických prázdnin, což zase je pro leckoho značný problém (žena, děti...).
Kritizovaný Bruggen bych zase z chutí nahradil rakouským Oberpullendorfem (z více důvodů), ale to by pro změnu znamenalo mít v záři nominaci tři víkendy po sobě :-(

Nicméně v tomhle bodě bych přeci jen nadhodil do pléna - pokud by vznikla mezi lidmi s reálným zájmem o repre, tedy z mého pohledu primárně skupiny kolem Malčíků, Vostřelů a "Enjoyů" širší shoda, tak by se možná dalo diskutovat o vyhození soutěže v Bruggen a nahrazením právě Koronou-Matko (byť je ČT/PÁ). Pokud by zájem o toto byl široký, tak to mohu zkusit probrat s Ivanem a Petrem Cejnarem. Změna celého konceptu výběru je mimo realitu, to by mě ze svazu plným právem poslali dopryč a navíc bych k tomu ani sám za sebe nebyl ochoten, ale změna jedné konkrétní položky v seznamu za soutěž stejného druhu (zahraniční Eurotour) s jen o týden jiným termínem by se asi dohodnout dala.
V tomto bodě prosím o reakce, možná i ke mně na email.
Upozorňuji, že z hlediska změny se bavíme skutečně pouze o jedné konkrétní akci, kde kromě vzdálenosti je i reálné riziko s problémy s přihlášením, což je konkrétní důvod a rozumná argumentace. U ostatních akcí nevidím ke změně důvod.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
9 roky 4 měsíce nazpět #18123 napsal Enjoy
Odpověď od Enjoy na téma Reprezentace F5J 2018

Alois Hrabáček napsal: Tomáši, plně s Tebou souhlasím, až na jedno. .... Letos se s tím nic neudělá, ale do budoucna bych tam dal všechny WC a EC. Tam je vždy konkurence zaručená!!!

OK Lojzo,ale repre se vybírá mezi piloty ČR a tak by měl platit hlavně žebříček ČR soutěží.

Více
9 roky 4 měsíce nazpět - 9 roky 4 měsíce nazpět #18124 napsal Enjoy
Odpověď od Enjoy na téma Reprezentace F5J 2018

Tomas Hruby napsal: Jinak ještě poznámka - ono se do toho snadno rýpe..... primárně skupiny kolem Malčíků, Vostřelů a "Enjoyů" širší shoda,

Tome s rýpáním to ber s rezervou a někdo to prostě dělat musí (toho trenéra : - ).

a) Malča tým je jasný - o tom žádná ! Ty v repre budou ať výběr postavíš jak postavíš.
b) do "tvrdého" jádra F5J ještě připočti Avenger ( viz. Boban a třeba tady )
c) jen jde o to aby zůstala v ČR široká základna a bylo z koho brát

Aby to nadopadlo jako jinde (F3B,F3j ...).
Poslední úprava: 9 roky 4 měsíce nazpět

Více
9 roky 4 měsíce nazpět #18126 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Reprezentace F5J 2018
Z pohledu pořadatelského se zeptám - podle jakých kritérií je mezi nominační vybrána soutěž v Lomnici? Pokud by se před koncem roku objevila jakákoliv zmínka, že je zájem o nominační (zápočtovou) soutěž (pravděpodobně dvoudenku) v ČR, patrně by to oslovilo více pořadatelů. Naopak veškeré tyto snahy, přednášené hlavně Pavlem Svobodou, byly odmítány s konstatováním, že se budou počítat pouze mezinárodní a MČR...

Více
9 roky 4 měsíce nazpět #18127 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Reprezentace F5J 2018
Petře k tomu definitivnímu tlaku na změnu došlo až když už byl kalendář hotový, Lomnice se hodila jednak jako dvoudenní, ale pak taky ideálním termínem jako závěr sezóny.
V tomto bodě snad mohu přislíbit, že příští rok se taková improvizace opakovat nebude, ať už se nakonec kritéria zvolí jakákoli, tak by to mělo být odladěno dříve, mimo jiné přesně z důvodu, o kterém píšeš ty.
Tady s tebou zkrátka souhlasím, ale už se nic dělat nedalo, příště se polepšíme.

Více
9 roky 4 měsíce nazpět #18129 napsal Leiner
Odpověď od Leiner na téma Reprezentace F5J 2018
Stále mi to není jasné, "jsem asi trochu zamrzlej :( " Opravdu si myslíte, že do reprezentace vypadnou jiná jména, pokud by se braly třeba jen soutěže v Čechách? Možná ano, ale to jen proto, protože ne všichni mohou obětovat tolik času a prostředků na objíždění evropy.
Ano na velké mezinárodce se setká soutěžící ještě s větší konkurencí, ale rozhodně se nesetká se všemi co přijedou na MS či ME opravdu z celého světa, to jsem zažil na vlastní kůži.
Ano Tomáši, Tvůj návrh je jakýmsi kompromisem, ale nikdo nemůže počítat s tím, že zalétá 4 naše soutěže perfektně a nebude muset nikam jezdit. (Tady je snad každý soudný :) ) Pokud budoucí reprezentant chce a může ať klidně i zahraniční soutěže objede, tedy ty co stihne.
Jen pro vysvětlení proč jsem se i já " nepisálek, DOSovská konzerva" pokusil trochu rozvířit nějakou diskusi, mě mrzí, že celý rok se nic nedělo, o ničem se nemluvilo (připouštím, že o tom možná nevím) pak jsi podle svého čistého svědomí splodil návrh, který svaz schválil. Chybí mi ale ta předcházející diskuze se všemi ovečkami, které jako trenér zastupuješ ! Tím nemyslím nutný pohovor ! Možná by pro tu debatu stačilo vytvořit excelový dotazník s nejpodstatnějšími otázkami a poslat všem soutěžícím, adresy by se určitě našly. Okamžitě by jsi měl zpětnou vazbu a znal názory všech a ne jen některých. Pokud názory většiny budou někam směřovat,
pak se menšina musí přizpůsobit o tom pak není debat.
Holt my Češi jsme na ty "direktivy" tak trochu hákliví.
(Jinak moje paní učitelka češtiny se asi z mého slohu obrací v hrobě, tak se všem omlouvám B) )

Vygenerováno za 0.202 sekund