- Obdržená poděkování: 0
Stoupák nově ?
- Martin Falticko
- Pokročilý
-
Méně
Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2677
napsal Martin Falticko
Odpověď od Martin Falticko na téma Stoupák nově ?
"Jiná" ve smyslu zabugovanosti? Nebo nesystematičnosti ve vytváření nových verzí - viz přechod z 1.0 do verze 1.5 a mód legacy, který stejně většinou nejede. Taky tisíce pluginů, které nedodržují model MVC a ani se nedají pořádně nastylovat bez změny v kódu. Pak se ani nedají pořádně updatovat. To, že na tom běží weby škol a jiných, je jejich "problém" - hlavně ty tuny balastu, co se budoucí správci musí naučit, se mi zdají zbytečné...
Jinak administrátora - proč ne, jenom si na to udělat čas.
Jinak administrátora - proč ne, jenom si na to udělat čas.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
15 roky 8 měsíce nazpět #2686
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Stoupák nově ?
verze 1 a 1.5 je mozna smutne pojmenovana.meli to dat jako 2.0,jsou dost odlisne, ale co se tyka update je to ok.a moznost upravy pouze po zasahu do kodu : tak to je snad normalni vec ne ? nebo chces editor pro lamky WYSIWYG ? ale pane kolego.
ja vyzkousel hoooodne RS, eshopu, for , galerii a myslim si,ze joomla je jedna z nej, stejne jako phpBB forum, phoca galery, phoca download atp. ale jak rikam, joomla je dost "jina" na pochopeni.mas snad tedy jiny RS ktery by vyhovoval ? rad se poucim.
ja vyzkousel hoooodne RS, eshopu, for , galerii a myslim si,ze joomla je jedna z nej, stejne jako phpBB forum, phoca galery, phoca download atp. ale jak rikam, joomla je dost "jina" na pochopeni.mas snad tedy jiny RS ktery by vyhovoval ? rad se poucim.
15 roky 8 měsíce nazpět #2690
napsal sgames
tak jsem to trosku upravil ...
nahodil galerii a par fotek, nechal jen horni menu, upravil trosku design atd...
nahodil galerii a par fotek, nechal jen horni menu, upravil trosku design atd...
15 roky 8 měsíce nazpět #2693
napsal sgames
tak,uz jsem naimportoval data z fora,uzivatele, vse funguje, uz je i nejaky "pokusny" clanek ... takze to vypada ze doladime detaily,a nahodime to. yep?
- Jan Kubica
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2694
napsal Jan Kubica
Odpověď od Jan Kubica na téma Stoupák nově ?
Vyhoď ten "hnusnej" nápis RCEK server :lol:
H.
H.
- Martin Falticko
- Pokročilý
-
Méně
Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2696
napsal Martin Falticko
![:-) :-)]()
Redakční systém mám, jak jsem říkal, vlastní - výhoda oproti Joomle - znám v něm každý "bajt" a není problém něco doprogramovat, pokud to chybí. Modul pro žebříčky, co tam je, by potřeboval jen pár drobných úprav k další funkčnosti (jako vkládání soutěží nebo import výsledků). Drobný problém by mohla být integrace PHPBB na stejný login, ale když se to povedlo joomle, není to nemožné. Podle mě ne vždy je dobré řídit se větou "rychle to nějak udělat, aby to fungovalo". Další alternativou může být třeba Drupal nebo Kentico od .NET.
Edit: Ještě mě napadlo, že vkládání soutěží uživateli je docela blbost. Tohle musí v každém případě dělat administrátor, protože kdyby si tam každý dal, co ho napadle (a není v kalendáři svazu), byl by z toho docela chaos.
Odpověď od Martin Falticko na téma Stoupák nově ?
Je v něm jěště pravopisná chybaVyhoď ten "hnusnej" nápis RCEK server
Redakční systém mám, jak jsem říkal, vlastní - výhoda oproti Joomle - znám v něm každý "bajt" a není problém něco doprogramovat, pokud to chybí. Modul pro žebříčky, co tam je, by potřeboval jen pár drobných úprav k další funkčnosti (jako vkládání soutěží nebo import výsledků). Drobný problém by mohla být integrace PHPBB na stejný login, ale když se to povedlo joomle, není to nemožné. Podle mě ne vždy je dobré řídit se větou "rychle to nějak udělat, aby to fungovalo". Další alternativou může být třeba Drupal nebo Kentico od .NET.
Edit: Ještě mě napadlo, že vkládání soutěží uživateli je docela blbost. Tohle musí v každém případě dělat administrátor, protože kdyby si tam každý dal, co ho napadle (a není v kalendáři svazu), byl by z toho docela chaos.
Vygenerováno za 0.206 sekund