Stoupák nově ?

Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2699 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Stoupák nově ?
vlastni RS se NIKDY nevyrovna vetsimu a FUNGUJICIMU systemu , proc treba nekdo neudela svoje forum kdyz je phpBB spatne ?

drupal ? no to radeji ne ne :)
v joomle znam zase kazdy bit ja,a kolega z prace,zivi nas to ...

ad kalendar soutezi : souteze muze organizovat pouze clovek,ktery na to ma prava,coz nkdo z vas ted neni krom aleska...
vsechny souteze jdou pote exportovat a importovat do vasich e-kalendarnich systemu co existuji.

opravdu nevim v cem vidis problem v joomle, kdybys mel neco konkretniho napis,jinak to asi nemusim komentovat.
zatim to funguje dobre,a fungovat bude VELMI.i pod EXTREMNI zatezi (lide,prispevky,fotky, pristupy) vzdy jede jako raketa,bez problemu,nezasira se ....

nyni je to vicemene z 75% hotove, ja jsem spokojen,doladim detaily a uvidime

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2701 napsal jan kadlec
Odpověď od jan kadlec na téma Stoupák nově ?
Koukal sem na DF na "Novém Stoupáku" a chybí tam příspěvky, které jsou na "starém" ?????

Proč se na novém nelze z diskuze vrátit zpět na titulní stránku ? Bude upraveno ?

Díky

Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2702 napsal sgames
na "novem" jsou vsechny prispevky,ale ne co jsou od dneska nove , jelikoz jsem si jen udelal zalohu databaze na test zda to bude fungovat ... zatim to neni ostry provoz,proto to je tak jak to je, nelze provozovat dve fora na jedne databazi (mit v obou stejne prispevky) a pritom aby bylo kazde forum na jinem serveru :)

a ano,vzhled fora a stranek bude jste upraven.

Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2703 napsal jan kadlec
Odpověď od jan kadlec na téma Stoupák nově ?

Aleš Krátký napsal: ................. bude jste upraven.

Díky ;)

Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2704 napsal sgames
no neni zac

Více
15 roky 8 měsíce nazpět #2708 napsal Martin Falticko
Odpověď od Martin Falticko na téma Stoupák nově ?

Aleš Krátký napsal: vlastni RS se NIKDY nevyrovna vetsimu a FUNGUJICIMU systemu , proc treba nekdo neudela svoje forum kdyz je phpBB spatne ?

drupal ? no to radeji ne ne :)
v joomle znam zase kazdy bit ja,a kolega z prace,zivi nas to ...

ad kalendar soutezi : souteze muze organizovat pouze clovek,ktery na to ma prava,coz nkdo z vas ted neni krom aleska...
vsechny souteze jdou pote exportovat a importovat do vasich e-kalendarnich systemu co existuji.

opravdu nevim v cem vidis problem v joomle, kdybys mel neco konkretniho napis,jinak to asi nemusim komentovat.
zatim to funguje dobre,a fungovat bude VELMI.i pod EXTREMNI zatezi (lide,prispevky,fotky, pristupy) vzdy jede jako raketa,bez problemu,nezasira se ....

nyni je to vicemene z 75% hotove, ja jsem spokojen,doladim detaily a uvidime

No s tím zasíráním a rychlostí můžeme dlouze polemizovat. Třeba já jsem řešil, proč nás administrátor webhostingu upomíná, že překračujeme diskovou kvótu, když samotný systém měl po instalaci a doplnění obsahu asi 70MB... No nakonec se ukázalo, že si Joomla vytvořila asi 20 000 cache souborů, co hned zaplnily místo na hostingu. Navíc s několika pluginy (hlavně Virtuemart) se to celé zpomalilo a načtení stránky trvá i několik sekund. Znám hodně lidí, co zkoušeli různé CMS a nakonec skončili u vlastního. Proč by třeba dělali SCUK.cz na vlastním systému v Pythonu, když můžou napsat plugin do Joomly? Žeby flexibilita vývoje a údržby? Nebo proč Facebook nejede na větším a fungujícím systému? Hodně projektů si vytváří i svoje vlastní fóra, hlavně kvůli jednoduché integrovatelnosti.

S tím kalendářem jsem se asi blbě díval, páč se mi zdálo, že tam je formulář na vložení akce. Každopádně doufám, že se stránky povedou a budou vypadat reprezentativně a přehledně ;-)

Vygenerováno za 0.180 sekund