- Obdržená poděkování: 2
RCEV 2014 - Schváleno
- Radim Barč
-
- Malý bůh
-
Děkuji!!!Petr Kurjan napsal:
Radim Barč napsal: Neřeš velikost scifi, výškoměr po druhém zapnutí motoru musí ukazovat 0 nebo chybu nebo čárky, ale bez resetu NA ZEMI nemůže ukázat novou výšku FAI.
Už to tady byo uvedeno - výškoměry obvykle ukazují poslední F5J výšku i po HW resetu (vypnutí/zapnutí). Požadavek, aby výškoměr ukazoval skutečně 0m proto není reálný! Musí tedy stačit, aby rozhodčí kontroloval, že soutěžící tento reset provedl. Nebudeme se hádat o správném soutěžním nastavení, tam by opravdu měl být restart zakázán, stejně jako u velkých F5J. Může být povolen pouze nouzový restart motoru za cenu anulování letu!
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Radim Barč
-
- Malý bůh
-
Děláš si srandu? Opravdu si myslíš, že je reálné změnit zobrazování na výškoměrech. A proboha proč?Aleš Krátký napsal: Jak myslíš. Jak jsem psal, je to napsáno v poznámkách na 1. Straně. Budeme tedy používat HW reset (a je třeba to dostat do pravidel tedy). Dohodnuto ?
Vždyť to tak funguje všude na světě, nezměníme raději formulaci v pravidlech? Když už něco.
Zdá se, že si ještě stále nerozumíme.
Radim Barč napsal:
Děláš si srandu? Opravdu si myslíš, že je reálné změnit zobrazování na výškoměrech. A proboha proč?Aleš Krátký napsal: Jak myslíš. Jak jsem psal, je to napsáno v poznámkách na 1. Straně. Budeme tedy používat HW reset (a je třeba to dostat do pravidel tedy). Dohodnuto ?
Vždyť to tak funguje všude na světě, nezměníme raději formulaci v pravidlech? Když už něco.
Zdá se, že si ještě stále nerozumíme.
Nerozumíme, já se bavím celou dobu o RESTARTU výkoměru ! Tys navrhoval, že musíš vypnout a zapnout napájeni a já že stačí SW funkce. Po diskusi jsem uznal, že je jedinná možná volba HW odpojení a zapojení... Souhlasím s tebou a napsal jsem, že tedy OK a že je třeba to tedy v PRAVIDLECH upravit tak, aby tam bylo vyloženě požadováno HARDWAROVE restartování (tedy ne SW)
o zobrazení atd vůbec nemluvím, to tu omylem zatáhl asi někdo jiný.
Jasný ? Dobrý ?
- Radim Barč
-
- Malý bůh
-
- Radek Novotny
- Malý bůh
-
- Obdržená poděkování: 0
- Radek Novotny
- Malý bůh
-
- Obdržená poděkování: 0