- Obdržená poděkování: 0
Výše startovného na soutěžích
- Franta Hovorka
- Návštěvník
-
12 roky 5 měsíce nazpět #11573
napsal Franta Hovorka
Odpověď od Franta Hovorka na téma Re: Výše startovného na soutěžích
TAk startovné rovnou napalte za 1000kč
dejte parek zdarma a je to!! :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :sick:
dejte parek zdarma a je to!! :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- j
- Návštěvník
-
12 roky 5 měsíce nazpět #11577
napsal j
Odpověď od j na téma Re: Výše startovného na soutěžích
Nevím co máš proti Horní Branné startovné není předražené a asi nemáš ponětí co obnáší pořádat nějakou soutěž (pronájem letiště,ozvučení,stan,atd) počkáme si tvoji soutěž a potom si můžeme navzájem postěžovat a ne někoho pomlouvat.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
12 roky 5 měsíce nazpět #11578
napsal wiky
Odpověď od wiky na téma Re: Výše startovného na soutěžích
Za mě mohu říci, že soutěže v horní branné jsou nejlepší, jelikož zde nalétám krásné výsledky téměř vždy.
- Anonym
- Návštěvník
-
12 roky 5 měsíce nazpět #11581
napsal Anonym
Odpověď od Anonym na téma Re: Výše startovného na soutěžích
Jelikož jsem byl na soutěžích i jinde (Hořice, Nová Paka, Lomnice) než v Horní Branné, tak mohu říci, že startovné je všude stejné, ale v porovnání celkovou kvalitou pořádání soutěže si myslím, že by to v Horní Branné mohlo být lepší, alespoň třeba ceny pro první 3 soutěžící, za to bych se styděl!
Jak je možné, že třeba v Hořicích první tři soutěžící v každé věkové kategorii dostanou hodnotné nové ceny jako třeba serva, motor, ragulátor, poháry, atd..Navíc umějí zařídit kvalitní občerstvení! A v Horní branné jsou první tři rádi, když dostanou prošlé sušenky, nefunkční svítilnu... a neumřou hlady! Mě to připadá, jako když se tam v Horní Branné chce někdo obohatit na úkor druhých. Proto raději si zalítám za barákem jen tak pro radost, což mě vyjde daleko levněji, a nemusím se stále rozčilovat, že jsem někomu dal 100 Kč jen tak!
Jak je možné, že třeba v Hořicích první tři soutěžící v každé věkové kategorii dostanou hodnotné nové ceny jako třeba serva, motor, ragulátor, poháry, atd..Navíc umějí zařídit kvalitní občerstvení! A v Horní branné jsou první tři rádi, když dostanou prošlé sušenky, nefunkční svítilnu... a neumřou hlady! Mě to připadá, jako když se tam v Horní Branné chce někdo obohatit na úkor druhých. Proto raději si zalítám za barákem jen tak pro radost, což mě vyjde daleko levněji, a nemusím se stále rozčilovat, že jsem někomu dal 100 Kč jen tak!
12 roky 5 měsíce nazpět #11582
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: Výše startovného na soutěžích
hele anonymove (kluci,proc nepisete jako registrovani?). ja nevim jak vam, ale kdyz uz jedu na soutez, tak tam musi byt alespon jedna zakladni vec a to pohary. pokud je tam i jidlo navic, nebo alespon moznost si objednat pizzu tak tim lepe.
pohary jsou proste na soutezi zaklad. Pohar je vzpominka (teda pokud ho vyhraju), ktera trva roky..
peknejsi pohary pro prvni 3 lidi vyjdou na 1000 kč. To mi nepripada jako ranec, zvlast kdyz to podelim poctem lidi na soutezi.
pohary jsou proste na soutezi zaklad. Pohar je vzpominka (teda pokud ho vyhraju), ktera trva roky..
peknejsi pohary pro prvni 3 lidi vyjdou na 1000 kč. To mi nepripada jako ranec, zvlast kdyz to podelim poctem lidi na soutezi.
- Petr Semerák
- Skoro bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
12 roky 5 měsíce nazpět #11584
napsal Petr Semerák
Odpověď od Petr Semerák na téma Re: Výše startovného na soutěžích
Ahoj. Tedy v prvé řadě se musím zastat kluků z H.B. Ono pořádat soutěž není zas až taková legrace a pokud má být rozpočet vyrovnaný (málokterý klub si může dovolit dotovat soutěže ze svých prostředků), tak po odečtení režie z vybraného startovného toho moc nezbyde. A to že v H.B. není oficiální občerstvení, s tím každý počítá, ostatně je to vždy uvedené v propozicích. A když máš chuť na kafe, tak ti ho Ivan rád uvaří. A o nějakém obohacování fakt nemůže být řeč. Nakonec každý si může vybrat svobodně soutěž, na kterou přijede a na kterou ne. Co se týče hodnotnějších cen, to pak znamená sehnat nějakého sponzora, což není zrovna jednoduché, zabere to hromadu času a nervů. Takže rád pojedu i na soutěž za stovku, kde si zasačasoměřím a kde dostanu diplom (teda kdybych náhodou něco nalítal) a něco symbolického.
Vygenerováno za 0.204 sekund