rcek v praxi

Více
16 roky 1 měsíc nazpět #1808 napsal Jiří Veselovský
Odpověď od Jiří Veselovský na téma rcek v praxi

Zbyněk Smola napsal: Prostě se před závodem řeklo ke kuželu a hotovo.

Takže pravidla jsou zbytečná. Hmmmm. :(
Jen se hrozím, aby si tenhle mustr nevzali i ostatní pořadatelé.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
15 roky 11 měsíce nazpět #1978 napsal Jan Kubica
Odpověď od Jan Kubica na téma rcek v praxi
Opět budu považován za nemístného provokatéra, ale je tu nějak mrtvo :)

V Americe létali výškové spínače, co není až tak zajímavé, ale přepočty v rundách na 1000 bodů vítěze se dělaly jen z letových bodů, tj. be z přistání. Podle mě to má logiku, protože termika (většinou) neovlivňuje, jak přesně kdo přistává. Teď, když stejně všechno počítá "Alešware", tak by to snad nebyl problém zavést i u nás. Nebo je to blbost? H.

Více
15 roky 11 měsíce nazpět #1980 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma rcek v praxi
alešware by se na to musel přizpusobit,ale ten zmakne všechno :)
k tematu : no v americe muzou litat co chcou,otazkou je,co se lita u nas v bezprostredni blizkosti nasi zeme

Více
15 roky 11 měsíce nazpět #1981 napsal Jan Kubica
Odpověď od Jan Kubica na téma rcek v praxi
No jo, jsme i líní přemýšlet, nejlíp převzít to, co k nám odněkud přijde (z východu :lol: ).

Já Káčka nelítám, takže (už) nekritizuju, jen pozoruju. V Americe to měli pro výškové spínače a za přistání max. 50 bodů.

Podle mě dává přepočet pouze letu smysl, protože ten přepočet je ochranou před změnami počasí mezi jednotlivými rundami. S tím nemá přistání co dělat. Si myslím :) H.

Více
15 roky 11 měsíce nazpět #1982 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma rcek v praxi
do jiste miry... přistání je nedilnou součásti letu,to nemůžeš popřít

Více
15 roky 11 měsíce nazpět #1983 napsal Radim Barč
Odpověď od Radim Barč na téma rcek v praxi
Honzo, opět budu mlít jako kolovrátek. Zkusme nechat pravidla bez zásadních změn alespoň dva roky. Časoměřiči, kterým tímto opět děkuji za ochotu přijít, nám budou vděčni. A myslím, že nejen oni. Taky by možná stálo za debatu navrácení škrtacího letu při čtyřech odlétaných kolech. Pro mě je to pouze prodloužení soutěže, argument, že při pěti startech si zalétám jako hrom a při čtyřech si nezalétám neberu. Můj soukromý pohled je ten, že soutěž na kterou odjíždím v šest ráno a vracím se v osm večer a nejedu přitom více než sto km daleko je soutěž příliš dlouhá. Pokud by se konala jedna za měsíc, tak neřeknu ani slovo, ale každý týden je na výběr z několika možností.
Já nejsem pravý soutěžák, takže je možná můj názor zcestný, ale tak to vidím. Ahoj

Vygenerováno za 0.270 sekund