Přenos informací z modelu

Více
15 roky 5 měsíce nazpět #3150 napsal Zbyněk Smola
A nemusí se použít mrskání směrovkou, stačí vario s vysoce svítivou diodou.
Kdybych napsal jakýkoliv výškoměr by asi bylo zle, určitě by někteří oponovali že záznam potřebují k domácímu vyhodnocení soutěže. Omlouvám se, jsem fakt rejpal.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
15 roky 5 měsíce nazpět #3151 napsal Jaroslav Nezhyba
Děkuji za návrhy......něco už společně s Jirkou V. s Vašich návrhů učešeme a posoudíme ke schválení.....pak pošlu na schválení k vrchnosti.

Více
15 roky 5 měsíce nazpět #3153 napsal Jaroslav Nezhyba
V roce 2011 platí stávající pravidla ve všech národních elektrokategoriích v původním znění.
V průběhu příštího roku se touto problematikou bude zabývat CIAM FAI,takže změny v pravidlech lze očekávat až v r.2012.....

Více
15 roky 5 měsíce nazpět #3157 napsal Petr Lokvenc
No jo ... Když se nechce, je to horší, než když se nemůže...
(To není myšleno na Vás, pane Nezhyba, vy jste chtěl).

Více
15 roky 5 měsíce nazpět #3196 napsal Petr Lokvenc
Dobrá věc se podařila - pravidla jsou opravena :D (Národní pravidla, článek 6.3.3. na str. 25)

Více
15 roky 5 měsíce nazpět #3198 napsal Jiří Veselovský

Petr Lokvenc napsal: Dobrá věc se podařila - pravidla jsou opravena (Národní pravidla, článek 6.3.3. na str. 25)

Ano, podařila.
Na tomto místě bych ti chtěl poděkovat za tvoji osobní účast (a dalším kolegům - modelářům) při řešení tohoto problému "veřejnou cestou".
S dr. Nezhybou jsme na tom pracovali po "stranické linii" a je potěšitelné, že se výsledek dostavil a to relativně rychle.
Pro mne ale méně potěšitelné je to, že jsme si vlastně tuto situaci způsobili my, nezodpovědní modeláři - viz. diskuse na stránkách SMČR:
www.svazmodelaru.cz/odbornosti/k ... Dotazy.php
Tak opravdu nevím, jestli jsem se tím, že mám soupravu relativně bezpečnější (tak jako kolegové v mnoha dalších kategoriích), dopustil nějakého nekalého jednání. Tuto moji otázku nechte prosím bez odpovědi, nechci zbytečnou diskusi o problému, který se vyřešil po třech letech od jeho vzniku. Děkuji.
Důležité je, že Sportovní řád je upravený v tom smyslu, že duplexní soupravy s oboustranným přenosem jsou pro rok 2011 povolené.

Vygenerováno za 0.173 sekund