- Obdržená poděkování: 0
Přenos informací z modelu
- Zbyněk Smola
- Expert
-
Méně
Více
15 roky 5 měsíce nazpět #3150
napsal Zbyněk Smola
Odpověď od Zbyněk Smola na téma Přenos informací z modelu
A nemusí se použít mrskání směrovkou, stačí vario s vysoce svítivou diodou.
Kdybych napsal jakýkoliv výškoměr by asi bylo zle, určitě by někteří oponovali že záznam potřebují k domácímu vyhodnocení soutěže. Omlouvám se, jsem fakt rejpal.
Kdybych napsal jakýkoliv výškoměr by asi bylo zle, určitě by někteří oponovali že záznam potřebují k domácímu vyhodnocení soutěže. Omlouvám se, jsem fakt rejpal.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Jaroslav Nezhyba
- Expert
-
Méně
Více
15 roky 5 měsíce nazpět #3151
napsal Jaroslav Nezhyba
Odpověď od Jaroslav Nezhyba na téma Přenos informací z modelu
Děkuji za návrhy......něco už společně s Jirkou V. s Vašich návrhů učešeme a posoudíme ke schválení.....pak pošlu na schválení k vrchnosti.
- Jaroslav Nezhyba
- Expert
-
Méně
Více
15 roky 5 měsíce nazpět #3153
napsal Jaroslav Nezhyba
Odpověď od Jaroslav Nezhyba na téma Přenos informací z modelu
V roce 2011 platí stávající pravidla ve všech národních elektrokategoriích v původním znění.
V průběhu příštího roku se touto problematikou bude zabývat CIAM FAI,takže změny v pravidlech lze očekávat až v r.2012.....
V průběhu příštího roku se touto problematikou bude zabývat CIAM FAI,takže změny v pravidlech lze očekávat až v r.2012.....
- Petr Lokvenc
- Autor
- Odborník
-
Méně
Více
15 roky 5 měsíce nazpět #3157
napsal Petr Lokvenc
Odpověď od Petr Lokvenc na téma Přenos informací z modelu
No jo ... Když se nechce, je to horší, než když se nemůže...
(To není myšleno na Vás, pane Nezhyba, vy jste chtěl).
(To není myšleno na Vás, pane Nezhyba, vy jste chtěl).
- Petr Lokvenc
- Autor
- Odborník
-
Méně
Více
15 roky 5 měsíce nazpět #3196
napsal Petr Lokvenc
Odpověď od Petr Lokvenc na téma Přenos informací z modelu
Dobrá věc se podařila - pravidla jsou opravena
(Národní pravidla, článek 6.3.3. na str. 25)
(Národní pravidla, článek 6.3.3. na str. 25) Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Jiří Veselovský
- Malý bůh
-
Méně
Více
15 roky 5 měsíce nazpět #3198
napsal Jiří Veselovský
Na tomto místě bych ti chtěl poděkovat za tvoji osobní účast (a dalším kolegům - modelářům) při řešení tohoto problému "veřejnou cestou".
S dr. Nezhybou jsme na tom pracovali po "stranické linii" a je potěšitelné, že se výsledek dostavil a to relativně rychle.
Pro mne ale méně potěšitelné je to, že jsme si vlastně tuto situaci způsobili my, nezodpovědní modeláři - viz. diskuse na stránkách SMČR:
www.svazmodelaru.cz/odbornosti/k ... Dotazy.php
Tak opravdu nevím, jestli jsem se tím, že mám soupravu relativně bezpečnější (tak jako kolegové v mnoha dalších kategoriích), dopustil nějakého nekalého jednání. Tuto moji otázku nechte prosím bez odpovědi, nechci zbytečnou diskusi o problému, který se vyřešil po třech letech od jeho vzniku. Děkuji.
Důležité je, že Sportovní řád je upravený v tom smyslu, že duplexní soupravy s oboustranným přenosem jsou pro rok 2011 povolené.
Odpověď od Jiří Veselovský na téma Přenos informací z modelu
Ano, podařila.Petr Lokvenc napsal: Dobrá věc se podařila - pravidla jsou opravena (Národní pravidla, článek 6.3.3. na str. 25)
Na tomto místě bych ti chtěl poděkovat za tvoji osobní účast (a dalším kolegům - modelářům) při řešení tohoto problému "veřejnou cestou".
S dr. Nezhybou jsme na tom pracovali po "stranické linii" a je potěšitelné, že se výsledek dostavil a to relativně rychle.
Pro mne ale méně potěšitelné je to, že jsme si vlastně tuto situaci způsobili my, nezodpovědní modeláři - viz. diskuse na stránkách SMČR:
www.svazmodelaru.cz/odbornosti/k ... Dotazy.php
Tak opravdu nevím, jestli jsem se tím, že mám soupravu relativně bezpečnější (tak jako kolegové v mnoha dalších kategoriích), dopustil nějakého nekalého jednání. Tuto moji otázku nechte prosím bez odpovědi, nechci zbytečnou diskusi o problému, který se vyřešil po třech letech od jeho vzniku. Děkuji.
Důležité je, že Sportovní řád je upravený v tom smyslu, že duplexní soupravy s oboustranným přenosem jsou pro rok 2011 povolené.
Vygenerováno za 0.173 sekund