Pravidla pro RCEK na rok 2013

Více
14 roky 6 měsíce nazpět #6120 napsal Petr Dušek

Jiří Veselovský napsal: Udělat z plechovek výškoměry není podle mě šťastný nápad...

Jirko, chápu že si nechceš vypustit vlastní rybník, ale podívej se na to objektivně. V kalendáři 2012 už je jenom 6 soutěží RCEJ. Odhaduji, že průměrná účast bude 10 lidí. Další pokračování (2013 a dále) je podle mě neperspektivní.
Z hlediska pravidel (a byrokracie na KLeM) je určitě jednodušší úprava stávající kategorie (těch společných bodů je dost) než tvorba nové kategorie od nuly. Čerstvě to mám zažité s pokusem o RCEE (Autonomy) a nemám nejmenší chuť si to v dohledné době zopakovat :( .

Poznámka pro Zbyňka. F5J nebo výškoměry už nejsou "spínače", motor vypíná pilot, výškoměr pouze zaznamenává výšku.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
14 roky 6 měsíce nazpět #6121 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Pravidla pro RCEK na rok 2013
dekuji vsem za vzorove prispevky k tematu se snahou neco vyresit.
mozna by nebylo od veci,kdyby se pridala i sirsi masa lidi a jen "zkusebni vzorek" at mame vice nazoru, protoze vice hlav vice ví

Více
14 roky 6 měsíce nazpět #6123 napsal Tomas Hruby

Zbyněk Smola napsal: A spínače (nové F5j)? Kdyby u nás nějaké soutěže jdu hned do toho. Určiě investuju peníze do spínače než do neustálé honby za novinkami. Zkušenosti sze Slovenska ukazují možnost začít u s malým érem. A při vhodném počasí i zatopit velkým. Ostatně jeden výškoměr už mám.

K počtu soutěží si dovolím odkázat na mou výzvu - <!-- l --><a class="postlink-local" href=" stoupak.cz/forum/viewtopic.php?f=3&t=375 ">viewtopic.php?f=3&t=375

Více
14 roky 6 měsíce nazpět #6124 napsal Zbyněk Smola
Nějak jsem si zažil F5j=spínače, to je jistě postupným vývojem různých pravidel. To je možná nechuť lidí se do toho zapojit.
Řekl bych to takto, není to všeobecně a srozumitelně objasněné.
A s těmi soutěžemi, myslím v mě dostupném okolí.

Více
14 roky 6 měsíce nazpět #6125 napsal Tomas Hruby

Zbyněk Smola napsal: Řekl bych to takto, není to všeobecně a srozumitelně objasněné.

Snad jsem to dost vyložil v mém článku modelweb.fotozona.cz/2011/11/nov ... e-f5j.html , jeho modifikovaná verze vyjde (už je to na 100%) v RCM12/2011. Tím by mohla informovanost o principu kategorie trochu stoupnout...

Více
14 roky 6 měsíce nazpět #6128 napsal Jiří Veselovský
Několik postřehů na zde zmíněné příspěvky.

Zbyněk Smola napsal: Koupím model, nejlépe už osazený výrobcem a závodím.

Nemusíš, stále můžeš stavět. Koupě modelu je tvoje volba. Imho model bude vždy sportovní nářadí i mnou postavený. ;)

Zbyněk Smola napsal: Aby ovšem to neskončilo tak že se do praavidel po sezóně 2012 přidá
jen odstavec kde se bude vysvětlovat co je to běžná obchodní síť.

Nic takového se zatím v elektrikách nikdy nestalo.

Zbyněk Smola napsal: Ovšem slováci mají větší chuť do spínačů, alespoň to tak cítím.

Pokud myslíš RCEK, tak o tom teda nevím i když jsem na slovenské diskusi každý den.

Petr Dušek napsal: Jirko, chápu že si nechceš vypustit vlastní rybník

Jo, tak nějak to je taky, ale stále platí moje zmínka o zásadní změně stylu lítání v RCEJ při použití alti. Předpokládám, že hned další změna by byla výměna motorů za outrunnery a pak další změna a další ...
Petře, nechme je dožít, já jim dávám příští rok do švestek :D A příští rok bude tak jako tak zlomový (ty superhyper motory, altíky..), takže teď to třeba řešíme zbytečně, nevím.

Zbyněk Smola napsal: Řekl bych to takto, není to všeobecně a srozumitelně objasněné.

Zbyňku a co čekáš? Tady nutně musí nastoupit samostudium a hlavně zájem o novou věc. Nikdo za nikým běhat nebude, protože materiálů kolem nových pravidel už je víc. V každém případě pro začátek si stačí přečíst jednou (podruhé, potřetí...) článek Tomáše Hrubého a jseš pro začátek vybavený dostatečně. :roll:

Vygenerováno za 0.226 sekund