Změna pravidel RCEV

Více
10 roky 7 měsíce nazpět #15761 napsal Ivan Horejsi
Odpověď od Ivan Horejsi na téma Změna pravidel RCEV
Petre, to není prilis demokracie ale "zastupitelska demokracie" a je to i v souladu s pravidly Svazu pro fungovani komisi.
Referendum nechame asi jinym frajerum.

Ja osobne nehlasuji, protože se u mne vysledky sejdou. Teoreticky bych tedy mel moznost výsledek ovlivnit a to nechci ani teoreticky.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
10 roky 7 měsíce nazpět #15762 napsal Rada
Odpověď od Rada na téma Změna pravidel RCEV

Petr Dušek napsal: Přistávejte o sekundu dříve a sporům se vyhnete ;) .

Svatá slova :)

Více
10 roky 7 měsíce nazpět #15763 napsal Radim Barč
Odpověď od Radim Barč na téma Změna pravidel RCEV

Ivan Horejsi napsal: Petre, to není prilis demokracie ale "zastupitelska demokracie" a je to i v souladu s pravidly Svazu pro fungovani komisi.
Referendum nechame asi jinym frajerum.

Ja osobne nehlasuji, protože se u mne vysledky sejdou. Teoreticky bych tedy mel moznost výsledek ovlivnit a to nechci ani teoreticky.

Ono jde trošku o to, "Nepodávejte změny, prvořadá je změna pravidel z předběžných na ..."

Více
10 roky 7 měsíce nazpět #15764 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Změna pravidel RCEV
skoda jen te neoficialnosti :-/

Více
10 roky 7 měsíce nazpět #15780 napsal Veselý
Odpověď od Veselý na téma Změna pravidel RCEV
Zdravím.

Konečně bez opětovného spuštění motoru. To to ale trvalo. Již dříve jsem navrhl, aby motor a výškoměr zastupovaly provaz na vytáhnutí modelu, tak jako u A2. V konečném pohledu stejně nic jiného u F5J a RCEV neděláme, jen nám zůstala volba, jak dlouhý chceme provaz.
To potom zvýhodňuje místní, při znalosti terénu a vzdušných proudů. Takže ještě zvolit vypínací výšku a máme hotovo a laciné výškoměry. Už jsem jeden rozbil. JIVE.

Více
10 roky 7 měsíce nazpět #15781 napsal draceq
Odpověď od draceq na téma Změna pravidel RCEV

Jiří Veselý napsal: Takže ještě zvolit vypínací výšku a máme hotovo a laciné výškoměry.

Mno, spíš bych tu větu upravil na "Ještě zvolit vypínací výšku a jsme zpátky u A2"... Pokud taktická dovednost zvolit vypínací výšku zvýhodňuje místní, není mi jasné, jak takový Radim Barč (a celá špička žebříčku RCEV) zvládá být "všudezdejší" :lol: Obávám se, že v tom to není. Místní podmínky si osahám a zjistím během dvou letů, klidně ještě před soutěží. Ona právě i ta volba délky provazu je taky druh pilotního umění. Suma sumárum - jo, zrušení restartu nám tu kategorii nezmrší. Pevná vypínací výška ano. Takže to bych opravdu raději nedělal...

Vygenerováno za 0.194 sekund