- Obdržená poděkování: 0
RCVEM (védvojky s el. motorem)
9 roky 8 měsíce nazpět #17368
napsal pik
RCVEM (védvojky s el. motorem) vytvořeno pik
Zakládám nové vlákno, aby nedocházelo k zaměňování s RCEP. Přestože jsou si obě skupiny ( RCEP a RCVEM ) ve své podstatě hodně podobné, tak se některými body v pravidlech odlišují. Především jde o způsob, jak dosáhnout stejné počáteční výšky klouzání a dále pak v případě RCEP omezení rozpětí, použití náhradního modelu, přísnější postih při překročení F5J výšky a dle mého osobního názoru i nejednoznačný výklad některých bodů pravidel.
Diskuze, pomocí které jsem svoji myšlenku RCVEM dolaďoval je zde www.stoupak.cz/forum/ostatni-modelarina/...dobného?limitstart=0
Přikládám tedy současnou verzi pravidel a pozvánku na naši třetí soutěž
Diskuze, pomocí které jsem svoji myšlenku RCVEM dolaďoval je zde www.stoupak.cz/forum/ostatni-modelarina/...dobného?limitstart=0
Přikládám tedy současnou verzi pravidel a pozvánku na naši třetí soutěž
Příloha nebyla nalezena.
Příloha nebyla nalezena.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
9 roky 8 měsíce nazpět #17369
napsal pik
Odpověď od pik na téma RCVEM (védvojky s el. motorem)
Ač nerad, musím ti dát Tome za pravdu. Po té naší poslední soutěži to musím nějak vytunit, jinak by se to s trochou nadsázky dalo nenápadně vyhrát s polomaketou dvojplošníkupořád tam ale zbývá několik háčků vycházejících z toho, že současné firmwary moc nepočítají s jinou soutěží než F5J a vše ostatní funguje spíše "mimochodem", což přináší určité možnosti "fint"
9 roky 8 měsíce nazpět #17377
napsal pik
Tak máme za sebou třetí a letos poslední soutěž téhle nové ,,klubové" kategorie. Sešlo se nás tentokrát v krásném slunečném počasí jedenáct. Snad je to náhoda bo co, ale jakékoliv nespravedlnosti jsme se myslím zase nedočkali. Měli jsme tentokrát čtyři skupiny a první čtyři místa obsadili zástupci každé z nich. A opět vyhrálo malé éro v rukách opravdu dobrého pilota. Tedy žádná haluz, jako že by vyhrál nějaký ňouma s okřídleným koštětem jenom proto, že měl kliku na termiku.
Kdoví, třeba je to tím, že boha Thermoska baví sledovat tohle naše pošetilé snažení. Budeme tedy věřit, že nás jeho přízeň ani v budoucnu neopustí. Přes zimu ještě doladíme pár detailů v pravidlech a na příští rok už máme v kalendáři opět tři termíny.
Takže díky všem, kteří mě svými názory a zkušenostmi při skládání těchto pravidel pomohli.
Kdoví, třeba je to tím, že boha Thermoska baví sledovat tohle naše pošetilé snažení. Budeme tedy věřit, že nás jeho přízeň ani v budoucnu neopustí. Přes zimu ještě doladíme pár detailů v pravidlech a na příští rok už máme v kalendáři opět tři termíny.
Takže díky všem, kteří mě svými názory a zkušenostmi při skládání těchto pravidel pomohli.
Příloha nebyla nalezena.
Příloha nebyla nalezena.
9 roky 8 měsíce nazpět #17389
napsal Rišo
Odpověď od Rišo na téma RCVEM (védvojky s el. motorem)
Pavle konecne lepsia ucast a ja som tam nemohol byt.
snad nabuduce.
9 roky 8 měsíce nazpět #17414
napsal pik
Jj, účast lepší a to počasí jaký bylo, prostě paráda. Tak si poznamenej do kalendáře 29.4. 2017, ať zase nechybíš. A druhý den tu jako bonus máme óčka, abys nemusel jet nadvakrát
9 roky 8 měsíce nazpět #17425
napsal Rišo
Odpověď od Rišo na téma RCVEM (védvojky s el. motorem)
Pavle tak som si to chcel poznacit do kalendara a uz sa mi tam natlacila sutaz F5J-400. Uvidime co pride casom mozno sa niektory termin presunie. Ale na teraz tam mam uz plno.
Vygenerováno za 0.437 sekund