RCVEM (védvojky s el. motorem)

Více
9 roky 5 měsíce nazpět - 9 roky 5 měsíce nazpět #17753 napsal pik
Odpověď od pik na téma RCVEM (védvojky s el. motorem)
Tak přiznám se, že vzhledem k tomu že su přirozeně línej, tak mě to na těch RCVEM stejně odkecává noťas a výsledky počítá taky noťas, respektive excelová tabulka. Běží to přes zesík do beden jak popisuješ. V tom problém není. Problém je v naší moravské úchylce s časoměřičema (já su ale z Vysočiny :P ;) ) a především plocha. Jak už sem tu někde ze začátku psal, máme půjčenou akorát malou louku. Převládající vítr je tady NW , takže kolmo na vítr mám k dispozici asi 50 m a na dýlku cca 100m. Navíc je to v dolíku mapy.cz/s/1hyGO Ale klidně můžete v dubnu dorazit na RCVEM a pokud usoudíte že se to dá, tak se třeba nechám na příští rok ukecat. ,, Ale běda Vám, jestli mě to nepůjde" :)
Poslední úprava: 9 roky 5 měsíce nazpět

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
9 roky 3 měsíce nazpět #18238 napsal pik
Zdravím všechny elektroletce,
jaro klepe na dveře, ti co ulehli k zimnímu spánku pomalu vzpomínají kam co loni uložili a my ostatní už od Nového roku zvědavě očucháváme letošní stoupáky. Můžu Vás všechny uklidnit, termika stále existuje!! Což také znamená, že kromě jiných kategorií se bude létat i naše RCVEM. Termíny najdete v kalendáři tady na stoupáku a také budete včas pozváni v tomto vlákně.
Jak sem před nedávnem naznačil, došlo ke kosmetickým úpravám pravidel. Důvodem byla obava, aby nějaký zloduch neodlítal celý letový čas na motor. Tato změna je v pravidlech pro letošní sezónu barevně označena. Vypustil sem taky bod zakazující samoměření a ještě udělal pár malých úprav, které však nemění výklad. Pokud by někoho zarazilo těch 35 sec, je to proto, že počítám s nějakým doběhem po vypnutí motoru. Na konci je příloha s doporučeným nastavením výškoměru.

Příloha nebyla nalezena.

Více
9 roky 3 měsíce nazpět #18239 napsal TomHlavinka
Dobré, jednoduché, přehledné já jsem pro!! Ještě by to chtělo konec dubna +20, slunečno, do 2m/s

Více
9 roky 3 měsíce nazpět #18240 napsal pik
Dík, no a s tím počasím uděláme co jen bude v našich silách :)

Více
9 roky 2 měsíce nazpět #18308 napsal pik
Opět zdravím všechny příznivce elektrovětroňů a přikládám slíbenou pozvánku na naši klubovou soutěž podle pravidel RCVEM. Zároveň prosím Aleše o otevření přihlášek

Příloha nebyla nalezena.

Více
9 roky 2 měsíce nazpět #18311 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma RCVEM (védvojky s el. motorem)
Tvé přání mým rozkazem :-D
registrace.stoupak.cz/soutez/823

Vygenerováno za 0.174 sekund