Soutěže v roce 2013

2.Jihomoravský Pohár 2013 Bořetice.

Více
12 roky 10 měsíce nazpět - 12 roky 10 měsíce nazpět #10144 napsal Tomas Hruby
No jasně, jenže nad sadem se létalo hlavně termicky... Je to celkem v souladu s teorií - docela roztříštěná plocha, která se různě prohřívá, svah při nafouknutí spíš pomůže trhání bublin. Pod pojmem svahové létání si představuji něco přeci jen znatelně jiného. Zrovna v Bořeticích se dá někdy celkem slušně svahovat nad vesnicí, ale to by se musel vítr trochu otočit.

Jinak v prvním finále to bylo krásně vidět na letu člověka, který ho vyhrál (celkově druhý) - vypnul motor kousek nad hranou s hangárem, ale prakticky na svahování nedošlo, po chvíli se to trhlo a začal kroužit... Hodně poučné :-)

Mimochodem tohle byla moje chybka ve finále RCEK - po startu jsem se chytl, ale musel jsem se vracet (lehké káčko zas tolik neproniká), což mě stálo výšku. Tak jsem začal žehlit hranu, ale prostě se to nedalo. sice jsem tam exhiboval s maximálním rizikem pádu do stromů skoro 5 minut, ale víc už fakt nešlo. Jednu chvíli se tam ale něco trhalo, což mi pomohlo, kdybych si s tím troufl odcházet, tak jsem to asi naletěl. Holt po bitvě je každý chytrý :-(
Poslední úprava: 12 roky 10 měsíce nazpět

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
12 roky 10 měsíce nazpět #10146 napsal sgames
je fakt,ze se o ty stromy jen urvala termika a slo se s ni.nikdo tam nestal jak tajtrlik cely let... termiky bylo hafo,ale cestovala do zadu nad sad.

jinak organizace byla trosku divoka, a celkove jsem z toho dost "rozhozeny" ale dobry no... zalitali jsme si,vyhrali jsme co slo a to je hlavni.

jinak koukam,ze RCEK nebylo prihlaseno na svazu,takze nemam ani krasne body do zebricku :(

Více
12 roky 10 měsíce nazpět #10147 napsal Petr Dušek

Více
12 roky 10 měsíce nazpět #10148 napsal sgames

Petr Dušek napsal: Proč by nebylo? V kalendáři soutěž číslo 636
www.svazmodelaru.cz/odbornosti/klem/Kale...13/detail.php?id=636

jsem slepy... asi z toho slunka :-D
díky. Tim pádem to můžu odeslat do žebře, sláva

Více
12 roky 10 měsíce nazpět - 12 roky 10 měsíce nazpět #10150 napsal Radek Novotny
To jako že teď budeš na 6. místě v žebříku...? Tsss... :silly:
Poslední úprava: 12 roky 10 měsíce nazpět

Více
12 roky 10 měsíce nazpět #10152 napsal Tomas Hruby

Aleš Krátký napsal: jinak organizace byla trosku divoka, a celkove jsem z toho dost "rozhozeny" ale dobry no... zalitali jsme si,vyhrali jsme co slo a to je hlavni.

Mě organizace přišla celkem v pohodě na podobně velkou akci. Problém byl "jen" s vedrem - při teplotě až 38st prostě strašně mizely síly... Kdyby bylo třeba jen 25st, tak si dovolím říct, že bych se při identické organizaci nijak moc nenadřel a vracel bych se úplně v klidu, takhle jsem ale šel docela nadoraz :-( Ale s tím se nic nenadělá...

V této souvislosti mě teď docela "dojal" Windguru - www.windguru.cz/int/index.php?sc=439252 , vypadá to, že si to v Holíči zopakujeme - OMG :ohmy: :dry:

Vygenerováno za 0.190 sekund