Soutěže v roce 2013

2.Jihomoravský Pohár 2013 Bořetice.

Více
12 roky 10 měsíce nazpět - 12 roky 10 měsíce nazpět #10132 napsal Radek Novotny
Koukám v F5J dalo 10 pilotů "0" v jednom z jejich letů, Juraj Adámek dokonce 2x, co se tam přihodilo? To přistávali v poli, a nebo se jim kousnul altikámoš? Jinak gratulace na Moravu ;) Koukám, že Radek vyhrál v součtu dvou finále o méně než jednu vteřinu, a nebo taky o méně než 2m výšky...

A pročpak se neobjevil Luboš Vaňura? A nebo objevil, ale neodstartoval? :whistle:
Poslední úprava: 12 roky 10 měsíce nazpět

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
12 roky 10 měsíce nazpět #10133 napsal Mirek Kotula
Všem gratuluji a Malčíci, opravdu dobrý klub

Více
12 roky 10 měsíce nazpět #10134 napsal Milan Chalupník
Velká gratulace na Moravu, Radkovi (defacto všem Malčíkům) a Alešovi. Doslova výzva jsou F5J výšky vedoucí k získání "litrů" 74-68-57-49 m !!! A těch nul, bylo opravdu nějak hodně !?

Více
12 roky 10 měsíce nazpět #10135 napsal Tomas Hruby
Ahoj kluci, nuly byly vesměs za pády do sadu, zahučelo tam minimálně 10 modelů (mě se to taky povedlo).

Co se týče výškoměrů, tak řešení problémů jsem jako obvykle schytal já, ale bylo to docela dobré. Pokud se nepletu, tak jsem musel načítat výšku jen 4x, z toho jeden případ docela zajímavý - Altisu V4 patrně po tvrdém přistání odešel displej, takže výškoměr jako takový šlapal jako hodinky, ale jaksi neukazoval. Z těchto 4 případů byla 3x výška načtena naprosto bez diskusí a průkazně, nulu dostal jen jediný pilot, kterému to neukázalo a při čtení v počítači to bylo neprůkazné. Podotýkám, že ani náhodou nešlo o pokus o podvod, prostě dotačný ignoroval mazání pamětí a nějak se mu to hryzlo. Jeho chyba - za let měl nulu, paměti jsem mu smazal a další let už mu to zase šlapalo...
Když si vezmete, kolik bylo celkem letů, tak mi přijde výsledek jediná nula a tři čtení v PC naprosto vynikající a potvrzujete, že se výškoměrů není třeba bát.
Když už jsem nakousl svou činnost v jury, tak jsem mimo těch výškoměrů vlastně neřešil vůbec nic - nebyl žádný spor, jen pár reflightů, které si řešil vedoucí létání sám.
Trochu tam běhal Aleš kolem Sorgu a hodin, ale to kdyžtak napíše sám. Mimochodem ty Alešovy hodiny se mi fakt líbily, chválím!

Organizace soutěže taky bez problémů, jediný zádrhel až na konci s udílením cen, kvůli kterému jsem nakonec musel odjet ještě před vyhlášením, jinak pohoda. Tedy přirozeně až na to brutální vedro, ale to je mimo kompetenci pořadatele...

A poznámka na okraj - docela zajímavé bylo i dění v RCEK... Byla docela psina vidět prakticky po každém startu, jak letí dva Scorpiony na motor do ostré zatáčky po větru na let vyloženě F5J a zbytek modelů letí "na káčko". Popravdě když se uváží, že já letěl se Scorpionem letos vlastně poprvé až v Bořeticích a Juraj na tom asi nebyl o moc lépe, tak byly naše výkony až překvapivé. Na čas Scorpiony vyhrály vlastně snad všechny kola, slabší tréning se projevil až při přistání. Ve finále si Juraj vybral slabší chvilku při přistání a já jsem se po letu dozadu nechal moc odfouknout, takže mě návrat dostal tak nízko, že jsem maximum neuletěl, tím se uvolnila cesta pro Aleše. Jedovatě dodávám, že ho ale k vítězství doslova dokopal Radek Malčík, který už je také z F5J dostatečně postižený a otrlý a donutil ho letět s bublinou po větru :-) Docela téma k zamyšlení...

Více
12 roky 10 měsíce nazpět #10136 napsal Zdeněk Malčík
Děkujeme všem za gratulace a přikládám odkaz na fotky.
malcateam.rajce.idnes.cz/

Více
12 roky 10 měsíce nazpět #10137 napsal bohuslav majercik
Tie hodiny boli velmi dobré a čitatelné až do doby ked sa pred nie niekto šikovný nepostavil :) pri hodinach by bolo dobre vytýčiť zonu,kde by bol obmedzený alebo zakázaný pohyb ludí. A bolo by fajn ak by sa dalo zobrazit aj kolo aj skupina ktorej práve beží príprava.

Vygenerováno za 0.267 sekund