Soutěže v roce 2013

Dinosoutěž #1 RCEK

Více
13 roky 2 týdny nazpět #9717 napsal Radim Barč
Odpověď od Radim Barč na téma Re: Dinosoutěž #1 RCEK
Nebude ti vyhověno. Překážel ti ČASOMĚŘIČ oficiálně uznaný ředitelem soutěže. Ne jiný soutěžící nebo jeho pomocník.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
13 roky 2 týdny nazpět #9718 napsal Petr Kurjan
Odpověď od Petr Kurjan na téma Re: Dinosoutěž #1 RCEK
Takže o jakém řešení je tady řeč? Co jsem měl tedy dělat? V návrhu pravidel pro 100" je totiž jako možný důvod protestu zmíněný i jiný časoměřič OMEZUJÍCÍ přistávající model. Tedy ne přímo dotek, tomu jsem se právě snažil vyhnout...

Více
13 roky 2 týdny nazpět #9719 napsal Radim Barč
Proč sem, proboha, taháš návrh pravidel pro 100"?

Více
13 roky 2 týdny nazpět #9720 napsal Petr Kurjan
Jen tím chci poukázat na rozdíl v přístupu. Ale pokud jsi rozhodnutý dokazovat mi za každou cenu, že mám držet hubu a nic už neřešit, beru to a už se tady ozývat nebudu. K ničemu! Představ si sebe na mém místě a zkus se na to podívat z jiné strany.

Více
13 roky 2 týdny nazpět #9721 napsal Radim Barč
Podívej, napíšu to takto. Rozhodli jsme se létat i plochách které nejsou, co se týká rozměrů, až tak vhodné. Z toho vyplývá rozmístění přistávacích bodů. Časoměřiči taky nejsou profesionálové a tak se někdy stane, že někdo někomu trochu překáží. Neříkám, že je to tak správně, ale včera se to stalo tobě, minule Radkovi N., příště možná mi. Chceš snad každému "pištícímu" pilotovi, který si myslí, že byl omezen dávat opravný let?

Více
13 roky 2 týdny nazpět - 13 roky 2 týdny nazpět #9723 napsal Petr Kurjan
Takovému argumentu rozumím a beru to! Dnes je opravdu je problém sehnat dostatečně velikou použitelnou plochu k létání, hlavně v naší lokalitě... Asi bych to ani neřešil, pokud by to byl člověk, který není zvyklý lítat soutěže. V tomto případě to ale byl pilot s dlouholetými zkušenostmi, který musel dobře vědět, kde se nemá pohybovat.

Při pohledu ven mně mrzí, že to Aleš nepřesunul na dnešek... B)
Poslední úprava: 13 roky 2 týdny nazpět Důvod: gramatika... :)

Vygenerováno za 0.202 sekund