Soutěže v roce 2013

Dinosoutěž #1 RCEK

Více
13 roky 3 týdny nazpět #9686 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: Dinosoutěž #1 RCEK
jinak dneska jsem byl na letisti, cesta drzi,bahno neni,posekano je, vse je tim padem pripraveno ... jen doufam ze nebude extra chcat.
v pripade extremni neprizne pocasi to presuneme,ale nechci nechci (neni moc volnych terminu)

jinak se snazim zajistit casomerice, ale nikomu se taky moc extra nechce do toho necasi :)
v pripade nedostatku lidi budeme muset zaskocit z nasich rad.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
13 roky 2 týdny nazpět - 13 roky 2 týdny nazpět #9708 napsal sgames
Poslední úprava: 13 roky 2 týdny nazpět

Více
13 roky 2 týdny nazpět #9713 napsal Petr Kurjan
Odpověď od Petr Kurjan na téma Re: Dinosoutěž #1 RCEK
Po přečtení výsledků musím jen "poděkovat" jednomu z časoměřičů za vyřazení z finálové skupiny. Ono je opravdu těžké přistát v posledním kole za více jak 80 bodů, když se mi na dráze motá cizí časoměřič, který neví kde je jeho místo a kterému se na poslední chvíli musím vyhýbat... Takže ještě jednou panu Hoňkovi staršímu tímto děkuji...

Více
13 roky 2 týdny nazpět #9714 napsal Radim Barč
Odpověď od Radim Barč na téma Re: Dinosoutěž #1 RCEK
Toto by se mělo řešit buď hned na letišti (protest může podat kdokoliv), nebo vůbec. Na "kdybych to byl věděl, tak bych tam byl nechodil" je trošku pozdě.
RB

Více
13 roky 2 týdny nazpět #9715 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: Dinosoutěž #1 RCEK
Je to kruté, ale musím souhlasit.

takových coby,kdyby mám doma fůru, a z nich minimálně 10 pohárů.
prostě bylo třeba to řešit hned.Vezmeme si z toho ponaučení, a příště se poučíme.

mmj. pokud si pamatuji,tak se diskutovalo na téma "časoměřič mi jen stál v cestě (nedošlo k dotyku). Dá se to brát jako srážka a tim pádem mít nárok na opakování letu ?

Více
13 roky 2 týdny nazpět #9716 napsal Petr Kurjan
Odpověď od Petr Kurjan na téma Re: Dinosoutěž #1 RCEK
OK, příště tedy budu požadovat opakování letu! Pokud ovšem nebude ostatním vadit, že po posledním startu musí sestavit novou skupinu a protahovat soutěž v nejistém počasí... (bylo to v 5. kole, poslední skupina). Tohle by Ti Radime vyhovovalo více? A když už o tom mluvíme - páté kolo se vůbec nemuselo letět, bylo to Alešovo rozhodnutí.

Vygenerováno za 0.162 sekund