Soutěže v roce 2013

100'' LMK Dino a LMK Polanka

Více
13 roky 3 týdny nazpět - 13 roky 3 týdny nazpět #9640 napsal draceq
No, fakt je, že v tomhle ohledu jsem poměrně neinformován, že RCE? je oficiální název zavedený v pravidlech a veškeré nově vznikající oficiální soutěže větroňů s elektromotorem se musí dle národních regulí jmenovat právě takto a nejede přes to vlak... (BTW - jestli se tu najde někdo, kdo mi tenhle systém kódování vysvětlí, budu vděčný za rozšíření obzorů ) Potom jsem tedy pro RCEV. Je to sice ještě hůře vyslovitelný paskvil než RCEK (co tam sakra znamená to K, ví to někdo? :cheer: :woohoo: ), a každý tomu bude stejně i nadále říkat stopalcovky, ale budiž... katalogizaci bude učiněno zadost. Jen se každý bude ptát, co to je to RCEV.... :whistle: (no přece stopalcovky - jo ahááááá)

EDIT - ještě mě napadlo - co takhle RCEC... z římského označení pro stovku ;)
Poslední úprava: 13 roky 3 týdny nazpět

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
13 roky 3 týdny nazpět #9641 napsal sgames
RC = RC
E = elektro ?
a pak to asi vali podle toho,co se komu libi.

ja bych hlasoval pro "S" jako stopalce :-D ale jak rikam,toto nehraje roli. zvlast,kdyz nebude zadna dalsi soutez.
zatim se tu ozvala pouze stara dobra parta

Více
13 roky 3 týdny nazpět - 13 roky 3 týdny nazpět #9642 napsal draceq
No, tak přesně takhle jsem si to myslel taky.... takže RCEM by klidně mohly být autíčka s elektromotorem, závodící na silničním povrchu..... To je taky RCE :woohoo: Pocit, že označení RCE? nevnáší do kategorií zmatek, je dost naivní - bez přečtení pravidel stejně nikdo neví, o čem ta soutěž je - kód mu totiž vůbec nic neřekne.....

Aleši, prostý a jednoduchý návh - anketa, 4 nebo 5 alternativ a hlasovat.
Vox populi, vox dei....

Více
13 roky 3 týdny nazpět #9643 napsal sgames
ja bych pockal, az jestli se vyroji dalsi souteze.
pro me i pro vsechny ostatni to jsou "stopalcovky" a basta.

jinak to dekodovani jsem si typl,netvrdim ze to tak je ! :-D

Více
13 roky 3 týdny nazpět - 13 roky 3 týdny nazpět #9644 napsal draceq
No, projel jsem si kategorie dle národního sportovního řádu a pokud se tedy budeme držet specifikace RCE (rádiem řízené modely s elektrickým pohonem), lze tam za to doplnit cokoliv.... RCES, RCEV, RCE100....

nicméně striktně to RCE evidentně dané není, u motoráků je třeba kategorie Fun3D.... i když všechny ostatní jsou RCxxx...

Jen takový postřeh na téma přehlednost kategorií dle značení- co byste řekli, že je kategorie Fun3D, aniž byste četli pravidla.... no a teď bez čtení pravidel, co je RCM3X? Obojí vlastně skoro to samé, jen u toho prvního je to zjevné na první podhled i z označení... (Fun3D=Akrobatické motorové modely
, RCM3X=Velké akrobatické motorové modely)

Více
13 roky 3 týdny nazpět #9645 napsal sgames
to víš petře :-D
každopádně zpět k tématu nebo to asi budu muset rozdělit a přesunout "název-problém" do sekce "stopalcovky" ať to neni u naši dinosoutěže.

Vygenerováno za 0.191 sekund