- Obdržená poděkování: 1
Soutěže v roce 2013
MČR RCEK Hořice 7-8.9.2013 - Propozice, přihlášky
12 roky 9 měsíce nazpět #10579
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: MČR RCEK Hořice 7-8.9.2013 - Propozice, přihlášky
28 lidi ? to neni zadna diskoteka, ale dobry
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
12 roky 9 měsíce nazpět #10580
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Re: MČR RCEK Hořice 7-8.9.2013 - Propozice, přihlášky
Užijte si to - když vám top skupina "Malča gang" emigrovala v tomto termínu do Bavorska, tak to musíte využít ![:-) :-)]()
Ale jak k tomu přijdu já, když je tam budu mít všechny proti sobě???
Ale jak k tomu přijdu já, když je tam budu mít všechny proti sobě???
12 roky 9 měsíce nazpět #10581
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: MČR RCEK Hořice 7-8.9.2013 - Propozice, přihlášky
Tak vypadli, ale to přece není žádna extra výhra, jen postoupíme o 3 místa nahoru
LOL.
mno,ono na druhou stranu bylo alespoň nás teď bude trápit pořádně třeba Novotňák nebo jiní experti.
Ty jedeš do Němčour taky ?
LOL.mno,ono na druhou stranu bylo alespoň nás teď bude trápit pořádně třeba Novotňák nebo jiní experti.
Ty jedeš do Němčour taky ?
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
12 roky 9 měsíce nazpět #10585
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Re: MČR RCEK Hořice 7-8.9.2013 - Propozice, přihlášky
Ano, na German Open jsem já i se synem, Malčíci a Valentové. K tomu několik lidí z SK.
Viz www.f5j.mfg-weilheim.de/index.php?page=meldeliste . Na případné dotazy kdyžtak udělej téma, tohle je o MČR RCEK. To moje rýpnutí sem celkem sedělo, další rozvoj tématu Weilheim by tu ale už dělal binec :-)
Viz www.f5j.mfg-weilheim.de/index.php?page=meldeliste . Na případné dotazy kdyžtak udělej téma, tohle je o MČR RCEK. To moje rýpnutí sem celkem sedělo, další rozvoj tématu Weilheim by tu ale už dělal binec :-)
- Petr Dušek
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
12 roky 9 měsíce nazpět #10587
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Re: MČR RCEK Hořice 7-8.9.2013 - Propozice, přihlášky
Jak jsem slíbil, zde je několik organizačních upřesnění. v příloze je plán letiště, parkování/kemp je na východ od maringotky. Při parkování zbytečně neplýtvejte místem, ať nestojíme až do půlky letiště.
Kantýna bude otevřena od sobotního rána, kdo chce přijet už v pátek, nechť se vybaví vlastními zásobami. K dispozici je samozřejmě gril a ohniště. Jídelníček je v obvyklé podobě z našich soutěží, v sobotu guláš, případně klobásky po celý den, večer si uděláme oheň s točeným pivem a pro změnu opět klobásami, kdo má mlsnější jazyk, může si na gril hodit něco z vlastních zásob. V neděli potom dle objednávky přivezeme grilovaná kuřata. Krom toho nápoje, trubičky, káva a další obvyklé pochutiny.
Sociální zázemí na letišti je skromné, ale dá se to přežít... dřevěná kadibudka, tekoucí užitková voda z vlastního vrtu, když nám ji slunce ohřeje, tak i trochu teplá. Na sobotní večer mám předjednanou možnost použití sprchy v budově Aeroklubu, ale člověk co to má na starost přijede až v sobotu odpoledne, takže je to tak na 90%.
V maringotce je 12V elektrika, v případě nutnosti pro nějaké nabití mobilu či něčeho podobného je k dispozici měnič na 230V. Samozřejmě kvůli tiskárně budeme mít půjčenou i elektrocentálu.
Létat budeme dle propozic, vzhledem k poměrně malému počtu přihlášených bychom mohli stihnout celých 8 kol a 2 finále.
Kantýna bude otevřena od sobotního rána, kdo chce přijet už v pátek, nechť se vybaví vlastními zásobami. K dispozici je samozřejmě gril a ohniště. Jídelníček je v obvyklé podobě z našich soutěží, v sobotu guláš, případně klobásky po celý den, večer si uděláme oheň s točeným pivem a pro změnu opět klobásami, kdo má mlsnější jazyk, může si na gril hodit něco z vlastních zásob. V neděli potom dle objednávky přivezeme grilovaná kuřata. Krom toho nápoje, trubičky, káva a další obvyklé pochutiny.
Sociální zázemí na letišti je skromné, ale dá se to přežít... dřevěná kadibudka, tekoucí užitková voda z vlastního vrtu, když nám ji slunce ohřeje, tak i trochu teplá. Na sobotní večer mám předjednanou možnost použití sprchy v budově Aeroklubu, ale člověk co to má na starost přijede až v sobotu odpoledne, takže je to tak na 90%.
V maringotce je 12V elektrika, v případě nutnosti pro nějaké nabití mobilu či něčeho podobného je k dispozici měnič na 230V. Samozřejmě kvůli tiskárně budeme mít půjčenou i elektrocentálu.
Létat budeme dle propozic, vzhledem k poměrně malému počtu přihlášených bychom mohli stihnout celých 8 kol a 2 finále.
Příloha nebyla nalezena.
- Vladimír Čermák
- Skoro bůh
-
Méně
Více
12 roky 9 měsíce nazpět - 12 roky 9 měsíce nazpět #10588
napsal Vladimír Čermák
Odpověď od Vladimír Čermák na téma Re: MČR RCEK Hořice 7-8.9.2013 - Propozice, přihlášky
Aleši,Radime,něco s tím dělejte.Jestli dobře počítám,Morava má zastoupení pouze 4 kusy.Vezměte ještě někoho sebou :woohoo: Takhle to vypadá jako klubová soutěž Nové Paky. :blink:
Poslední úprava: 12 roky 9 měsíce nazpět
Vygenerováno za 0.224 sekund