Soutěže v roce 2013

F5J - 30.6.2013 LMK Plzeň - Jižní sekce

Více
12 roky 11 měsíce nazpět #10002 napsal Petr Dušek
Ahoj Aleši, jen technická poznámka k výsledkům - když si nahoře na liště kliknu na Výsledky soutěží/Běžné výsledky, soutěže se mi zobrazují seřazené asi podle abecedy, asi by bylo lépe seřadit je podle datumu, ideálně ty nejnovější nahoře?

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
12 roky 11 měsíce nazpět #10003 napsal Mirek Kotula
Ahoj Aleši, nezapletla se do žebříčku F5J, jedna soutěž z kategorie F5J 100“? Třeba se mýlím.
Podívej se prosím na výsledky RCEK a F5J z Plzně a pomož s tím Petru Jíchovy, aby to bylo tak jak to má být. Děkuji

Více
12 roky 11 měsíce nazpět #10004 napsal sgames
PD: ano, už mě to taky prudi :-D
MK :ano zapletla - resp nekdo tam odeslal nejakou testovaci soutez. opraveno

na ty vysledky se podivam. jinak pokud neco nejde tak co ? .... tak se ozvu s prosbou o pomoc.

Více
12 roky 11 měsíce nazpět #10005 napsal Radek Novotny
Jo, a abych nezapoměl, v sobotu jsme vyhlásili na neděli v rámci F5J soutěž nové výškoměrové kategorie RCE22, což jsou pravidla obdobná jako RCE100, akorát máme rozpětí 22dm. Já jsem vyhrál, Jirka Váňa byl druhý, a v polovině soutěže se k nám po závadě na velkém stroji přidal s Daidalem i Jirka Veselovský, který tím pádem byl třetí.

Aleši, udělej prosím na stoupáku nový žebříček a dej to i nahoru do přehledu, ať jsme taky někde první,... Jo, a za finále dáváme navíc 30 bodů, a to mám jen já, Díkec předem za podporu nové výškoměrové kategorie!

Více
12 roky 11 měsíce nazpět #10006 napsal sgames
Radku neser

jinak stoupak.cz/vysledky-soutezi/bezne-vysledovky jsem udelal novy "prohlizec" vysledku dle data nahrani na web

Více
12 roky 11 měsíce nazpět - 12 roky 11 měsíce nazpět #10007 napsal Vladimír Čermák
No teď je to pěkně přehledné :) už si to zasloužilo. Byla to docela bramboračka.
Aleši díky.
Poslední úprava: 12 roky 11 měsíce nazpět

Vygenerováno za 0.190 sekund