Soutěže v roce 2013

F5J - 30.6.2013 LMK Plzeň - Jižní sekce

Více
12 roky 11 měsíce nazpět - 12 roky 11 měsíce nazpět #9987 napsal Milan Chalupník

Petr Dušek napsal: A pak že letadla nerostou na stromech... :lol: :lol: :lol:
...doufám že do podzimu uzraje další, to už se tam doufám potkáme.

Utrhnout si naprosto, netknuté éro ze stromu, to se povede jednou za život. Byla to velmi vydařená soutěž, když přehlídnu svoje soutěžní účinkování, počasí klaplo na výbornou, hodně nových tváří a spousta překvapení.
Poslední úprava: 12 roky 11 měsíce nazpět

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
12 roky 11 měsíce nazpět #9988 napsal sgames
super,a kdo odesle ofiko vysledovku a napise clanek ? :-D

Více
12 roky 11 měsíce nazpět - 12 roky 11 měsíce nazpět #9991 napsal Radek Novotny
Pérák to vyhrál, ale klávesy má na PC zalepený vteřiňákem, takže od něj článek asi nebude, Ivan má fofr ve firmě a mohl by to bý střet zájmů :) , takže taky nic, a já, jelikož jsem to všechno prosmažil s dvoumetrovým Q-čkem až na bednu, se toho asi budu muset zhostit sám... ;)

Ale výsledky nějak musí poslat Robert Jícha, stejně jako ty včerejší RCEK. Prý má nějaký problém s odesláním přes program... RCEK výsledovky tu taky musí ještě přistát...

Apropó, nějak nerozumím kategorii 2.5metrovek, když se dá s dvoumetrovkou v poho smažit i v F5J... :whistle: Ale to je tím výškoměrem, v bývalých Eurocup F5J a outrunnerech si to představit moc nedokážu... B) (pro hádavé přidávám smajlíka, ok?) :)

Jinak musím říct po první své výškoměrové soutěži, že to bylo fajn létání, a s výškoměry je sranda...

Akorát mi z Altisu4 nejdou načíst doma data, pořád se mi program na W7 hryže...
Poslední úprava: 12 roky 11 měsíce nazpět

Více
12 roky 11 měsíce nazpět #9993 napsal sgames
tak neco sesmol.
jinak RCE100 jsou proto,aby se vyškolila elita pilotu, ktera porazi ty velke F5J i s malym letadlem :)
do Bořetic taky jedu na F5J s "prckem" neboť krom vetšího akčního rádiusu u velkých vidím samé mínusy :-D (smajlíky jo!)

a jinak jsem rád, že tě náš výmysl potencionálně baví...

Více
12 roky 11 měsíce nazpět #10000 napsal RobertJicha
Ahoj, vysledovka je v prvnim prispevku, pres SORG se mi to nepodarilo odeslat :unsure:
Nize prikladam kompletni soubory ze SORGu. Pouzij je prosim k ulozeni vysledku na Stoupak.

Více
12 roky 11 měsíce nazpět #10001 napsal sgames
ja to predelam kluci :)
edit : ahaaaa,desne stara verze programu. mno nic :) dam si s tim praci a predelam to do nejake fungujici a citelne podoby pro lidi.

Vygenerováno za 0.270 sekund