- Obdržená poděkování: 0
RCEV - Hořice - 19.4.2014
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
12 roky 1 měsíc nazpět #12237
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma RCEV - Hořice - 19.4.2014
Poslední předpovědní modely se v tom větru nepatrně vylepšují, takže snad to nějak odlétáme, ale olovo mám už na svém místě v těžišti...
Jinak vše připraveno, tráva posekána, guláš už se vaří... dokonce jsem včera provedl pravidelnou jarní údržbu kadibudky, mám totiž obavy, až se rozběhne diskuze o pravidlech, tak aby ty hluboké myšlenky měly kudy odcházet... :lol: :lol:
Jinak vše připraveno, tráva posekána, guláš už se vaří... dokonce jsem včera provedl pravidelnou jarní údržbu kadibudky, mám totiž obavy, až se rozběhne diskuze o pravidlech, tak aby ty hluboké myšlenky měly kudy odcházet... :lol: :lol:
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Mirek Kotula
- Malý bůh
-
Méně
Více
12 roky 1 měsíc nazpět #12238
napsal Mirek Kotula
Odpověď od Mirek Kotula na téma RCEV - Hořice - 19.4.2014
Všiml jsem si, že nastal průlom v Pace a na soutěž se přihlásil Vladimír a Petr. To jsou piloti, kteří můžou ovlivnit pohled na RCEV v Pace a to je úspěch!
12 roky 1 měsíc nazpět #12239
napsal draceq
:lol: :lol: :lol: :lol: aneb bezpečné úložiště připraveno - jen musíme opatrně, aby stačilo
no, ale i kdyby - jeden z členů Dinoteamu bývá před soutěžemi pravidelně okolo deváté nervózní, zejména po Kofole.... takže tak jako tak, bude se hodit
Odpověď od draceq na téma RCEV - Hořice - 19.4.2014
Petr Dušek napsal: dokonce jsem včera provedl pravidelnou jarní údržbu kadibudky, mám totiž obavy, až se rozběhne diskuze o pravidlech, tak aby ty hluboké myšlenky měly kudy odcházet... :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: aneb bezpečné úložiště připraveno - jen musíme opatrně, aby stačilo
12 roky 1 měsíc nazpět #12240
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma RCEV - Hořice - 19.4.2014
jako ja ? ja nejsem nikdy nervozni
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
12 roky 1 měsíc nazpět - 12 roky 1 měsíc nazpět #12245
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma RCEV - Hořice - 19.4.2014
Aleši, jelikož SORG nezná kategorii RCEV, tak jsme to dnes odlétali na šabloně F5J, můžu takhle výsledky on-line odeslat a ty tam kategorii změníš?? Jinak to asi spadne do žebříčku F5J.
Zde zatím celkové výsledky v PDF
Zde zatím celkové výsledky v PDF
Příloha nebyla nalezena.
Poslední úprava: 12 roky 1 měsíc nazpět
- Zdeněk Malčík
- Odborník
-
Méně
Více
12 roky 1 měsíc nazpět #12246
napsal Zdeněk Malčík
Odpověď od Zdeněk Malčík na téma RCEV - Hořice - 19.4.2014
Tak jsme velice zajímavě zahájili soutěžní sezónu 2014. O počasí asi nejvíce napoví letové časy finalistů. V každém případě díky pořadatelům a zde je několik fotek:
malcateam.rajce.idnes.cz/RCEV_Horice_2014/
Vygenerováno za 0.213 sekund