RCEV Modelpark Suché 24.8.

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13138 napsal Jan Kubica
Odpověď od Jan Kubica na téma RCEV Modelpark Suché 24.8.
Aleši, mně bylo celkem jedno, jestli 30 bodů jo nebo ne, já jen upozorňuji, že v pravidlech jsou nějakých 15 řádků od sebe dvě protichůdná ustanovení a doufám, že se to bude v pravidlech pro rok 2015 příslušně opraveno, to byla ta narážka na Radka.

Jinak s Tomášem musím souhlasit (zase :-)). H.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13139 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma RCEV Modelpark Suché 24.8.
hele neříkám, že je to fér ... ale má někdo jinou formulaci jak to udělat ? :)
to že seberu body sice je řešeni, ale pak se to finále nemusí létat vůbec ne ?

Radek si s tím poradí, je trenér :-D

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13140 napsal Tomas Hruby
Odstranit finále za zcestnou myšlenku nepokládám - neříkám, že souhlasím (spíš moc ne), ale pojem "zcestné" je něco jiného a to bych tu určitě nepoužil. Koneckonců pokud bude tímto směrem uvažovat více lidí, tak nic nebrání tomu, abyste se s Radkem domluvili a finále z pravidel vyhodili úplně, u národní kategorie k jeho zachování nic nenutí.

Velké výhrady jsem tu ale vyjádřil k tomu způsobu výpočtu žebříčku u RCEV, to se mi skutečně velmi silně nezdá :-(

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13141 napsal Radim Barč
Opakování je...
Jsem pro zachování finále i v národní kategorii. Finále je pro mnohé cíl, motivace.
I mistr všech mistrů nemusí vyhrát vždy, tak hold někdy vyhraje ten, který měl v danou chvíli více štěstí. Copak se stane nějaká tragédie? Je to jen zábava a ta musí lidi bavit.
Snad se vyvarujeme ukvapených změn.

Více
11 roky 9 měsíce nazpět - 11 roky 9 měsíce nazpět #13142 napsal Radek Novotny
Mnooo, navrženou filosofii rozdělení bonusů za finále jsem pochopil od jeho tvůrců tak, že bonusy se spíše udělují za celkové umístění na soutěži, a ta jako taková je dle propozic vyhlášena s finálem, a nebo bez finále. Ať je to tak nebo tak, za umístění na prvních 3 místech jsou tedy udělovány bonusové body...

Je pak pouze na pořadatelích, zda vyhlásí soutěž se základními koly s finále a nebo třeba více kol bez finále. Některý pořadatel to s finálema považuje za atraktivnější, a někdo zase bez nich...
Poslední úprava: 11 roky 9 měsíce nazpět

Více
11 roky 9 měsíce nazpět - 11 roky 9 měsíce nazpět #13143 napsal Radek Novotny
x
Poslední úprava: 11 roky 9 měsíce nazpět

Vygenerováno za 0.204 sekund