RCEV Modelpark Suché 24.8.

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13157 napsal Jan Kubica
Odpověď od Jan Kubica na téma RCEV Modelpark Suché 24.8.

Aleš Krátký napsal: Já jsem ve finále pokaždé teda... většinou jako pomocník :-D
je fakt, že to je diskuse na delší povídání zda finále ano / ne.
Trošku už plevelíme toto téma ne ?

Podle mě tato diskuse není o tom, zda finále ano či ne, ale o přidělování dodatečných bodů. V pravidlech je jednou napsáno, že se dodatečné body udělují vždy, podruhé, o kousek dál, že se dodatečné body udělují jen v případě, že se finále letí. Podle mě by bylo rozumné se dohodnout, že ten první případ neplatí a že se budeme řídit druhým ustanovením, tj. že dodatečné body se budou přičítat jen v případě, že se finále poletí. O nic víc mi nešlo :-).

Ještě mě napadá, zda přidělování dodatečných bodů není v rozporu se zásadou, že vítěz má 1000 a ostatní v poměru výkonu méně ;-).

Jinak co se finále týká, nechal bych v pravidlech obě možnosti, zastánců každého ze způsobů je dost a v podstatě platí argumenty obou stran, tak bych to nechal na pořadatelích jednotlivých soutěží. H.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13162 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma RCEV Modelpark Suché 24.8.
Radku , 5,6,7 kolo jste létali ve třech ? (Mrazek Karel = 0,0,0) ?

Více
11 roky 9 měsíce nazpět - 11 roky 9 měsíce nazpět #13163 napsal Radek Novotny
Tak to ti už přesně nepovím kdy kde a jak,... bylo dost havárií i větrné turistiky... Chtělo by to fotodokumentaci...
...vím kam míří tvůj dotaz , na nutnost startovat v kole po min. 4 pilotech byl organizátor samozřejmě upozorněn... ;)
...a protože jsme s Mirkem Dušínem nikdy neřekli sprosté slovo a nikdy neřekli nepravdu, tak připouštím, že se i tato 3 členná startovní varianta během soutěže mohla vyskytnout... ;)
Poslední úprava: 11 roky 9 měsíce nazpět

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13164 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma RCEV Modelpark Suché 24.8.
tušíš přesně kam míří můj dotaz Radku. A že jsme dělali kejkle na přeboru co :)

Více
11 roky 9 měsíce nazpět - 11 roky 9 měsíce nazpět #13165 napsal Radek Novotny
Buď jen rád, představ si situaci, že by někdo podal před ukončením soutěže protest, a z přeboru by se rázem stala komedie...

Můj názor je, že stejně jako v jiných kategoriích s hromadnými starty by měl být min. počet pilotů 3, a zvláště s ohledem na menší soutěže a jejich snadnější organizaci...
Poslední úprava: 11 roky 9 měsíce nazpět

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13166 napsal Radim Barč
Tady jsem s Radkem na jedné lodi, tato změna pravidel má smysl. Minimum čtyři borci na startu je s ohledem na celkové počty soutěžících moc. Tři jsou jako minimum ideální.

Vygenerováno za 0.303 sekund