- Obdržená poděkování: 0
F5J Týnec n S, Poříčí n Sázavou
- Jan Kubica
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13171
napsal Jan Kubica
Petře, byl by dobrý, uznávám, ale když já tam vůbec nebyl
. Nepleteš si mě s někým jiným??? H.
Odpověď od Jan Kubica na téma F5J Týnec n S, Poříčí n Sázavou
Petr Cejnar napsal: Tramínek byl dobrý za druhé místo CO?
A vo.. vo... vo to de!!!!!!!!!!!!!!!!!
Petře, byl by dobrý, uznávám, ale když já tam vůbec nebyl
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Petr Cejnar
- Autor
- Expert
-
Méně
Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13184
napsal Petr Cejnar
Odpověď od Petr Cejnar na téma F5J Týnec n S, Poříčí n Sázavou
Honzo nepletu,
ty rejpeš do soutěže, Tramínek vypil Radek.
Pro Aleše proč není v žebříčku R. Vojtěch, který vyhrál již dvě soutěže F5J?
ty rejpeš do soutěže, Tramínek vypil Radek.
Pro Aleše proč není v žebříčku R. Vojtěch, který vyhrál již dvě soutěže F5J?
11 roky 9 měsíce nazpět - 11 roky 9 měsíce nazpět #13185
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma F5J Týnec n S, Poříčí n Sázavou
neboť asi není zaregistrován v databázi ?
stoupak.cz/souteze/onlinesystem/novaregistrace
stoupak.cz/souteze/onlinesystem/novaregistrace
Poslední úprava: 11 roky 9 měsíce nazpět
- Petr Cejnar
- Autor
- Expert
-
Méně
Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13186
napsal Petr Cejnar
Děkuji za informaci. Nevěděl jsem, že každý účastník soutěže musí být ještě registrován na Stoupáku. Pokud nebude registrován v uvedeném odkazu, pak se jeho výsledky objeví-neobjeví????
Byl jsem v domnění, že když dodáme výsledky na Stoupák, tak se jen převedou do tvořeného žebříčku, tedy jméno, licence, výsledky dle výsledkových listin.
To tedy znamená, že při tvorbě oficiálního žebříčku nemůže zpracovatel (trenér) vycházet z podkladů na Sorgu, neboť jsou zavádějící a nejsou zde uvedeny všechny potřebné údaje, respektive všichni soutěžící. Nebo bude muset zpracovatel hledat, kdo je schován pod licencí, kde není uvedeno jméno soutěžícího. Jak se mu to povede nevím. Možnost je, že též trenér dostává samostatně výsledkové listiny a zpracovává si žebříček vlastní, pak ano. Ale protože v kategorii F5J se bude jednat v budoucnu o reprezentaci, asi by mělo být více než jasno.
Byl jsem v domnění, že když dodáme výsledky na Stoupák, tak se jen převedou do tvořeného žebříčku, tedy jméno, licence, výsledky dle výsledkových listin.
To tedy znamená, že při tvorbě oficiálního žebříčku nemůže zpracovatel (trenér) vycházet z podkladů na Sorgu, neboť jsou zavádějící a nejsou zde uvedeny všechny potřebné údaje, respektive všichni soutěžící. Nebo bude muset zpracovatel hledat, kdo je schován pod licencí, kde není uvedeno jméno soutěžícího. Jak se mu to povede nevím. Možnost je, že též trenér dostává samostatně výsledkové listiny a zpracovává si žebříček vlastní, pak ano. Ale protože v kategorii F5J se bude jednat v budoucnu o reprezentaci, asi by mělo být více než jasno.
11 roky 9 měsíce nazpět #13187
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma F5J Týnec n S, Poříčí n Sázavou
to ze se nekdo prihlasi rucne na soutez skrze stoupak neznamena, ze je automaticky v zebricku.
centralni databaze je tam proto, aby mi lidi nepsali licence jak je napadne, neprejmenovavali se atp. Tu zpracovávám já ručně.
ad zebricek : neni problem se podivat na konkretni vysledovku , tam vidis i jmeno i licenci. pokud ovsem neni registrovan, tak v tom automatickem zebricku co funguje sam, je jen prazdne jmeno, nebot k licenci neni nikdo registrovan.
to je ale jednoduche, staci se zaregistrovat na odkazu vyse
centralni databaze je tam proto, aby mi lidi nepsali licence jak je napadne, neprejmenovavali se atp. Tu zpracovávám já ručně.
ad zebricek : neni problem se podivat na konkretni vysledovku , tam vidis i jmeno i licenci. pokud ovsem neni registrovan, tak v tom automatickem zebricku co funguje sam, je jen prazdne jmeno, nebot k licenci neni nikdo registrovan.
to je ale jednoduche, staci se zaregistrovat na odkazu vyse
- Petr Cejnar
- Autor
- Expert
-
Méně
Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13188
napsal Petr Cejnar
OK rozumín ti. Já se domníval, že podle výsledkovky kde je licence uvedená, bude licence i jméno zaneseno do žebříčku automaticky. V případě neshody u jiné nebo další soutěže na toto program upozorní. Takto bude nejmenovaný Hrubý muset přiřadit jména a udělat kontrolu. Aleši je tam v žebříčku už i Poříčí?
Vygenerováno za 0.265 sekund