- Obdržená poděkování: 0
Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde :
stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky
Update: Pozor F5J Plzen 17.6. 2017 je pro neúčast zrušena!!!!
9 roky 1 den nazpět #18977
napsal Rada
Odpověď od Rada na téma Re:Update: Pozor F5J Plzen je přeložena z 3.6. 2017 na 17.6. 2017!!!
Dost mě to mrzí ale letos jsou pro mně všechny F5J před prázdninama pasé - nemám dodělaný letadlo a tím mým tempem to hned tak nebude. Plzeň přitom byla jasná volba.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Milan Chalupník
- Malý bůh
-
Méně
Více
9 roky 1 den nazpět #18978
napsal Milan Chalupník
Odpověď od Milan Chalupník na téma Re:Update: Pozor F5J Plzen je přeložena z 3.6. 2017 na 17.6. 2017!!!
A co jsi dělal v zimě? Teď už to nedoženeš, (s úsměvem). Stopalcovka je taky řešení, někteří to ani s velkým nelítají a jak se jim daří i za fučáku.
9 roky 19 hodin nazpět #18979
napsal mrazek
Odpověď od mrazek na téma Re:Update: Pozor F5J Plzen je přeložena z 3.6. 2017 na 17.6. 2017!!!
Asi by se musel stát zázrak, aby ta soutěž byla. Už zůstáváme jen dva.
9 roky 10 hodin nazpět #18980
napsal Pazderka
Odpověď od Pazderka na téma Re:Update: Pozor F5J Plzen je přeložena z 3.6. 2017 na 17.6. 2017!!!
To je vysledek toho kdyz se urci ktere zavody jsou "zapoctove" a ktere ne...vysledek je: 2 potencialni soutezici...
9 roky 9 hodin nazpět #18981
napsal Rada
![:P :P]()
Ale doženu, já stejně modelařím většinou až když je teplo a rodinka vypadne na zahrádku
.
Vím že 100palcovka by byla řešení ale nějak se mi to ekluje, když už F5J, tak jedině s velkým.
Odpověď od Rada na téma Re:Update: Pozor F5J Plzen je přeložena z 3.6. 2017 na 17.6. 2017!!!
Sáňkoval s PiperemMilan Chalupník napsal: A co jsi dělal v zimě? Teď už to nedoženeš, (s úsměvem). Stopalcovka je taky řešení, někteří to ani s velkým nelítají a jak se jim daří i za fučáku.
Příloha nebyla nalezena.
Příloha nebyla nalezena.
Ale doženu, já stejně modelařím většinou až když je teplo a rodinka vypadne na zahrádku
Vím že 100palcovka by byla řešení ale nějak se mi to ekluje, když už F5J, tak jedině s velkým.
- Mirek Kotula
- Malý bůh
-
Méně
Více
9 roky 2 hodin nazpět #18982
napsal Mirek Kotula
Odpověď od Mirek Kotula na téma Re:Update: Pozor F5J Plzen je přeložena z 3.6. 2017 na 17.6. 2017!!!
Snahu jsem měl, ale zůstali jsme tři a to je málo. (když jsem se odhlašoval)
Vygenerováno za 0.214 sekund