Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

Update: Pozor F5J Plzen 17.6. 2017 je pro neúčast zrušena!!!!

Více
8 roky 11 měsíce nazpět - 8 roky 11 měsíce nazpět #19000 napsal Ivan Horejsi
Bobe, zebricek se dela ze vsech verejnych.
Poslední úprava: 8 roky 11 měsíce nazpět

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
8 roky 11 měsíce nazpět #19001 napsal Pazderka
A kdo se vlastne "bije" o zebricek?:)))Nebo jen trener ma vice prace neb zebricek se pocita podle jinych pravidel nez repre...:)))napr.nezohlednuje finale...
L

Více
8 roky 11 měsíce nazpět #19002 napsal Jan Kubica
Ahoj Ivane, moc hezké vysvětlení, dík.

Ještě bych doplnil, že je spousta modelářů (soudím podle sebe), kteří na žebříček a body a reprezentaci zvysoka kašlou. Na soutěže jezdím, protože mě to baví, protože se chci vidět s kamarády, poklábosit. Je to soutěž, jedu soutěžit, baví mě vyhrávat, nebaví prohrávat, ale není to hlavní důvod, proč bych měl trávit víkendové dny kdesi na letišti.

Rozumím ale i pravověrným soutěžákům, a na to mířila má původní poznámka, zda má cenu v současné době při raketovém nárůstu "velkých" soutěží F5J pořádat regionálky v této kategorii. Pro mě a mně podobné jo, ale dávalo by mi větší smysl, při pohledu do kalendáře, létat RCEV. Přeci jen už určité rozdělení mezi F5J a RCEV je.
H.

Více
8 roky 11 měsíce nazpět #19003 napsal Ivan Horejsi
Honzo, presne rozumim, muj osobni pristup je zcela totozny. Moje nazory jsou uplne akademicke a to mi v diskusi rozvazuje ruce. Kazdy nejak zainteresovany promita do debaty sve nazory, at uz vedome nebo pod-vedome.
Ale opravdu bych chtel, aby se ty male souteze zachovaly. Pro nas, co si radi zalitame a vidime s klukama i kdyz treba nevyhravame a taky treba pro nove adepty.

Více
8 roky 11 měsíce nazpět #19008 napsal RobertJicha
Ahoj všem,
spousta pěkných slov tu zazněla, ale když nikdo nepřijede? Příští rok to už asi dělat nebudu. Regionální soutěž v kraji, kde nikdo nic závodně nelítá nedává nesmysl. Rád jsem to dělal, když někdo přijel. Viděl jsem, jak je to baví, pokecali jsme. Teď se všichni honí po Eurotour a velkých závodech. Lokální jsou pro ně asi ztráta času. Jistým způsobem je chápu. Prostě evoluce jejich snažení. Nové tváře nejsou.
Jako organizátor si dokážu představit lépe strávený čas než přípravou něčeho, co se musí stornovat. A že byla soutěž přeložena? To má zase jeden jediný důvod, a to čistě můj osobní. Všechny soutěže u nás v klubu dělám já. I když slyším od toho či onoho, že mi pomohou. Nakonec jsem rád, když přijde pár (ano max. dva, a to ještě ne na celou soutěž) členů jako časoměřiči. Zbytek je pořád na mě. Už jsem po těch cca 8 letech tohohle kolotoče z toho unavený. Proto se stane, že rodinné věci dostanou přednost před organizací a soutěž musím posunout. Kdyby byl organizační tým o více než jedné osobě, nic by se překládat nemuselo. A já tu čtu věci o tom, že by se překládat soutěže neměly.... Ano souhlasím, ale musí to mít podmínky. Smutno je mi přátelé. Zkrátka jsem si pro sebe z vývoje věcí udělal závěr a čistě sobecky se rozhodl svůj čas věnovat jiným mě příjemnějším věcem, než jsou organizace soutěže. Příští rok dostanou prostor ostatní členové LMK k tomu, aby to táhli. Rád pomohu, ale nebudu iniciátorem, ani organizátorem.
Trochu neveselé psaní, ale je to tak.

Rober Jícha

Více
8 roky 11 měsíce nazpět #19010 napsal sgames
Je to smutné, ale rozumím. Nikoho nemůže bavit soutěž pro pár lidí (doslova pár). Bohužel noví lidé nejsou, a je to špatný špatný ....

Vygenerováno za 0.202 sekund