Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky

F5J Sázava 2018

Více
8 roky 3 měsíce nazpět #19897 napsal Pavelka
Odpověď od Pavelka na téma F5J Sázava 2018
Pan Cejnar mě odkázal na adresu: predseda@svazmodelaru.cz
Tam jsem poslal iniciály a dostal variabilní symbol platby.
Dvakrát za měsíc to pak jde na FAI.
Funguje to.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
8 roky 3 měsíce nazpět #19898 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma F5J Sázava 2018
Obecně k SMČR (nejen k licencím) - jde o to, že aktuálně nemá SMČR standardního předsedu - Navrátil musel ukončit ze zdravotních důvodů, dočasně ho zastupoval Petr Cejnar, od nového roku pak zmíněný pan Žemlička jako "zastupující předseda". Řešil jsem s ním nějaký věci kolem letošního ME F5J a můj dojem je, že je docela ochotný a vstřícný, nicméně se teprve postupně zapracovává a "zabíhá", proto mohou být reakce někdy pomalejší. Nicméně pokud už máte licenci SMČR a pošlete mailem nyní žádost na výše zmíněné mailové adresy, tak nevidím žádný důvod, proč by se to nestihlo zprocesovat do začátku soutěžní sezóny... Na druhé straně bych to ale ani neodkládal :-)

Více
8 roky 3 měsíce nazpět #19899 napsal hrabacek
Odpověď od hrabacek na téma F5J Sázava 2018
Tomáši jsou nějaké změny v pravidlech F5J od 1,1,2018?

Více
8 roky 3 měsíce nazpět #19900 napsal Tomas Hruby
Nezdá se mi. Zatím jsem originál FAI jen tak prolétl (verze 2018 je už venku) a připadá mi to stejné jako loňské. Musím si to otevřít pěkně vedle sebe, pak napíšu na 100%, mám v plánu.

Více
8 roky 3 měsíce nazpět #19901 napsal hrabacek
Odpověď od hrabacek na téma F5J Sázava 2018
Trenére máš zásluhy o F5J ! Do Sázavy je už přihlášeno 47 čechů!!! Na první ročníku v r. 2015 bylo 22 čechů a 24 slováků!
Je vidět, že F5J táhnou!!!!

Více
8 roky 3 měsíce nazpět #19902 napsal Tomas Hruby
Ještě malá poznámka k licencím (možná jdu s křížkem po funuse) - nezapomeňte, že členové oficiálního reprezentačního výběru mají licenci za polovinu. Tedy jak tři nominovaní, tak tři oficiální náhradníci: 3xMalča, V. Vostřel, J. Imiolek, S. Perkovič. Stačí si o to při žádosti jen říct s odvoláním na loňský poslední zápis, kde jsou nominovaní uvedeni.

Za ušetřenou částku zakoupíte nějakou chytrou vodu a přivezete na vhodnou akci, třeba právě Sázava 2018 :-)

Vygenerováno za 0.223 sekund