- Obdržená poděkování: 0
Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde :
stoupak.cz/souteze/kalendar-akci/prihlasky
F5J Sázava 2018
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
8 roky 2 týdny nazpět - 8 roky 2 týdny nazpět #20389
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma F5J Sázava 2018
Zde krátký sestřih z finálových letů.
Komentář pro nezúčastněné - v prvním startu celkem nuda zpestřená pouze zaspáním Radkova pomocníka (vlevo dole
) a předčasným přistáním Matúše Dudáše. Ve druhém startu pro zajímavost uvádím vypínací výšky, Tomasz Frak 20m (žlutý model), nad ním Radek Malčík 27m, v tomto letu odpadají dva favorité, Marko Gaĺa a Juraj Adámek (3. a 4. místo po základu), toto bohužel na videu není vidět. Ve třetím startu přituhuje, nejdříve přistává Tomasz Frak (5:37), chvilku po něm končí svoje naděje za stromy vítěz základní části Primož Rižner (6:32), pak jsem promeškal boj Radka Malčíka nad korunami stromů, na videu už je pouze okamžik kdy je zachráněn a stává se budoucím vítězem soutěže.
Komentář pro nezúčastněné - v prvním startu celkem nuda zpestřená pouze zaspáním Radkova pomocníka (vlevo dole
Poslední úprava: 8 roky 2 týdny nazpět
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Méně
Více
8 roky 2 týdny nazpět #20391
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma F5J Sázava 2018
On totiž pořadatel před prvním finále nějak zapomněl na signál minuta do startu a zaskočil víc lidí, tuším že nejhůř dopadl Primož Rižner. Ale reálný vliv na výsledek to nemělo u nikoho, tak žádné protesty ani větší rozruch nebyla.
U mne s Radkem to navíc byla spíš humorná vložka, kde se projevila naše sehranost - při rychlém zvedání se s modelem jsem jen sledoval roztočení vrtule a okamžitě po něm házel ještě nesrovnaný, stálo nás to cca jednu vteřinu. Zábava přihlížejícím zlomyslníkům budiž přána![:-) :-)]()
Pro pobavení - zjistil jsem, že časoměřiči v Lanškrouně (což jsou vesměs ortodoxní větroňáři) se vysloveně baví při tom, jak Radka Malčíka naviguji při motorovém letu: styl "nízko, ale nestoupej, Willy podobně - jsi výš nestoupej - stejně - drž - drž - stejně jako Marko - jde nahoru, přidej pět metrů - stop, stejně jako Willy - vypnuto..." zjevně budí pobavení, hlavně když je okamžik "vypnuto" pod 30 metrů
U mne s Radkem to navíc byla spíš humorná vložka, kde se projevila naše sehranost - při rychlém zvedání se s modelem jsem jen sledoval roztočení vrtule a okamžitě po něm házel ještě nesrovnaný, stálo nás to cca jednu vteřinu. Zábava přihlížejícím zlomyslníkům budiž přána
Pro pobavení - zjistil jsem, že časoměřiči v Lanškrouně (což jsou vesměs ortodoxní větroňáři) se vysloveně baví při tom, jak Radka Malčíka naviguji při motorovém letu: styl "nízko, ale nestoupej, Willy podobně - jsi výš nestoupej - stejně - drž - drž - stejně jako Marko - jde nahoru, přidej pět metrů - stop, stejně jako Willy - vypnuto..." zjevně budí pobavení, hlavně když je okamžik "vypnuto" pod 30 metrů
8 roky 2 týdny nazpět #20392
napsal novotny.r
Odpověď od novotny.r na téma F5J Sázava 2018
- Jiří Kačírek
- Začátečník
-
Méně
Více
8 roky 2 týdny nazpět #20399
napsal Jiří Kačírek
Odpověď od Jiří Kačírek na téma F5J Sázava 2018
Ahoj!
Najdou se někde výsledky.
Dík
Najdou se někde výsledky.
Dík
8 roky 2 týdny nazpět #20400
napsal hrabacek
Odpověď od hrabacek na téma F5J Sázava 2018
Na stránkách lmkct.cz.
8 roky 2 týdny nazpět #20401
napsal hrabacek
Odpověď od hrabacek na téma F5J Sázava 2018
Nevím jak se domluvil Lžíčař s Alešem na kopletních výsledcích v Sorgu?
Vygenerováno za 0.212 sekund