Všechny otevřené přihlášky jsou k dispocizici zde : stoupak.cz/souteze/prihlasky

F5J Nová Paka 18.5.2019

Více
7 roky 3 týdny nazpět #21778 napsal wiky
Odpověď od wiky na téma F5J Nová Paka 18.5.2019
Zdravím. Nejdou mi nahrát výsledky ze sorgu na stoupák. Kde by mohl být problém? Píše mi to nějakou chybu.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
7 roky 3 týdny nazpět #21779 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma F5J Nová Paka 18.5.2019

Ondřej Vinklář napsal: Zdravím. Nejdou mi nahrát výsledky ze sorgu na stoupák. Kde by mohl být problém? Píše mi to nějakou chybu.

Příloha nebyla nalezena.

Více
7 roky 3 týdny nazpět #21780 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma F5J Nová Paka 18.5.2019
Když už jsme na to zde narazili, tohle zadávání všech oficialit soutěže do jednotlivých chlívečků mne úplně nenadchlo, nedal by se zvolit nějaký řádkový formát editace? ... nehoří to, třeba až v nějaké N+1 verzi ;) .

Více
7 roky 3 týdny nazpět #21781 napsal sgames
Čím více rozmělníš informace, tím podrobněji s nimi poté můžeš pracovat. Ze stejného důvodu např dělíš jméno a příjmení namísto celého jména :)

Chápu, že je to opruz, ale snad to není taková komplikace ne ? Ve starém sorgu to bylo také ve více chlívkách ne ?

Více
7 roky 3 týdny nazpět #21782 napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma F5J Nová Paka 18.5.2019
Dobrá... ale tak jiný návrh, všechna ta data k soutěži bych zkusil narovnat do jedné obrazovky, aby ty oficiální náležitosti nebyly schované v druhé záložce?? A třeba hvězdičkou označit povinné údaje, bez kterých se výsledky neodešlou?

Ještě drobnost, chtěl jsem si zkusit vytisknout karty soutěžících a přitom jsem neměl udělané rozlosování. Tam by se asi hodila chybová hláška, že nemám rozlosováno. Místo toho vyskočila chyba s neošetřenou výjimkou a po zavření křížkem celý sorg padl.

Více
7 roky 3 týdny nazpět - 7 roky 3 týdny nazpět #21786 napsal sgames

Petr Dušek napsal: Dobrá... ale tak jiný návrh, všechna ta data k soutěži bych zkusil narovnat do jedné obrazovky, aby ty oficiální náležitosti nebyly schované v druhé záložce?? A třeba hvězdičkou označit povinné údaje, bez kterých se výsledky neodešlou?

Ještě drobnost, chtěl jsem si zkusit vytisknout karty soutěžících a přitom jsem neměl udělané rozlosování. Tam by se asi hodila chybová hláška, že nemám rozlosováno. Místo toho vyskočila chyba s neošetřenou výjimkou a po zavření křížkem celý sorg padl.

ad oficiality : není tam prostor moc. Vyřešeno viz att.

ad rozlosování : to by určitě nemělo. Pokud rozlosování nemáš, tak to na karty píše "--- / ---"
Dokážeš to znova nasimulovat ?

Příloha nebyla nalezena.

Poslední úprava: 7 roky 3 týdny nazpět

Vygenerováno za 0.252 sekund