Re: Jaký model na F5j - kompozit

Více
12 roky 9 měsíce nazpět #10416 napsal Láďa
Jen navážu na TH.: je jedno jestli nový nebo olétaný, to je jen otázka finančních prostředků které do toho má dotyčný chuť vložit. Co je ale podstatné je dodávka náhradních dílů. A zde musím složit poklonu panu Heinrichovi, nejen že je to bez problémů, ale i rychlost je úžasná.. Tak si osobně představuji vztah výrobce ke svému zákazníkovi. Protože k havárii nebo jinému poškození modelu může dojít velice rychle, ale čekat pak měsíc(e) na nové díly, nebo si snad dokonce kupovat rovnou 2 modely kvůli tomu je špatně.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
12 roky 9 měsíce nazpět #10417 napsal Hurda Martin
Dekuju za srovnání.
Stork mě dle tohoto fora začíná čím dal víc zajímat.

Více
12 roky 9 měsíce nazpět #10418 napsal Tomas Hruby
Ono taky záleží na stylu pilota... To bylo až extrémně vidět v Holíči ve srovnání Radka Malčíka a Juraje Adámka. Radek létá s Perfectionem naprosto fantasticky ploché zatáčky, naopak Juraj létá daleko dynamičtěji a model nechá kroužit "na uchu" při větší rychlosti. Oboje má své pro a proti, na pohled se může zdát, že Perfection točí lépe, ale v reálu zrovna v Holíči popravdě Juraj Radka ve stejném stoupáku přestoupával. Evidentně je to i o modelu, Stork prostě lépe sedí v tom Jurajově stylu a Radek by s ním stejně jako s Perfectionem neletěl, ale asi to není na závadu, je to prostě o zvyk.

Více
12 roky 9 měsíce nazpět #10419 napsal mab
Odpověď od mab na téma Re: Jaký model na F5j - kompozit

Hurda Martin napsal: Ty fotky mě trochu děsí !!!
To je problém Pike, nebo standart F5j?!

Nenech se zmást, to jsou f3j křídla, které snesou start na navijáku s vystřelením (mám vyzkoušeno) Jaká je to přesně varianta bude vědět Tomáš, já ho koupil jako létaný a takové detaily neřeším :)

Tomova Storka jsem viděl létat hodněkrát a je to nádherné éro, se kterým dokáže věci neskutečné, občas zapomínám dýchat :)

Více
12 roky 9 měsíce nazpět #10421 napsal TomHlavinka
Ten poškozený PPerfect je můj loňský model, střed křídla je verze z uhlíku 80g/m2 - tedy pevnější varianta. Normálně se používá 68. Střet s nohou, ale dopadne většinou úplně stejně. S tímto érem jsem lítal i F5J letovka byla 2250g. (Před 2-3 roky úplně normální hmotnost F5J modelů) Někdy není větší hmotnost na závadu. Když stoupák najdeš je +-200g úplně jedno. Problém je si pro něj doletět a pak se vrátit proti větru zpět na letiště. Můj F3J Stork s hmotností 2200g to znamená 300g přiloženo je stíhačka, ale uhlazené kroužení o malém poloměru je trochu obtížnější... Prázdný 1900g točí jako Daidalos

Kup éro u kterého budeš mít záruku rychlého dodání dílů a servis - to třeba u Maxy jaksi nehrozí..
Moji favorité: Enjoy 3 nebo "extravagantnější" Stork 4

Více
12 roky 9 měsíce nazpět #10422 napsal Láďa
Maxa údajně cca 3 týdny.. Což vzhledem k vzdálenosti také je celkem ucházející.. Vlastní zkušenost nemám, neb dosud nevzlétla..

Vygenerováno za 0.203 sekund