- Obdržená poděkování: 0
CIRRUS F5J
- Radek Novotny
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 5 měsíce nazpět - 11 roky 5 měsíce nazpět #14251
napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma CIRRUS F5J
Dneska jsem dal do Cirruse motor 35-30 s 1400kV, a s vrtulí 10*6 to točí naprosto v poho 10.650ot/min. Vyndal jsem 35-36 a tím jsem se dostal s 3-článkem 1000mAh na fajnových 1560g. V křídlech mám dráty pěkně tlustý a klapkový serva po 22g, tak vidím, že aj letovka 1500g by byla taky lehce dosažitelná, ale tam fakt nejdu. Radši budu mít serva takhle trošku silnější...
Už mě svrbí palce, abych to hodil
Vyzkouším i 11*6, uvidíme...
Už mě svrbí palce, abych to hodil
Poslední úprava: 11 roky 5 měsíce nazpět
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Bedřich Koros
- Odborník
-
Méně
Více
11 roky 5 měsíce nazpět #14259
napsal Bedřich Koros
Odpověď od Bedřich Koros na téma CIRRUS F5J
Ahoj Radku.
Můžeš mi sdělit o jaký motor 35-30 se jedná. Předpokládám samozřejmě že je to oběžka. Kolik bere ampér s uvedenou vrtulí? Dle firemních doporučení by k té váze patřil 35 x 37 - ale my praktici víme že větroň není stihačka.
Předpokládám, budu váhově podobně jako Tvůj Cirrus a musím také něco koupit.
Díky BKHK.
Můžeš mi sdělit o jaký motor 35-30 se jedná. Předpokládám samozřejmě že je to oběžka. Kolik bere ampér s uvedenou vrtulí? Dle firemních doporučení by k té váze patřil 35 x 37 - ale my praktici víme že větroň není stihačka.
Předpokládám, budu váhově podobně jako Tvůj Cirrus a musím také něco koupit.
Díky BKHK.
- Radek Novotny
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 5 měsíce nazpět - 11 roky 4 měsíce nazpět #14268
napsal Radek Novotny
Odpověď od Radek Novotny na téma CIRRUS F5J
Bédo, mám tam teď toto:
www.hobbyking.com/hobbyking/store/__3034...html?strSearch=35-30
Proud je určitě pod 40A (cca 36A), až to budu vědět přesně, napíšu, včetně stoupavosti. Hmotnost 89g.
Vzdálenost mot. přepážky od náběžky křídla je 315mm. Klidně by to bylo sneslo i o cenťák víc, a dal by se vyzkoušet ještě lehčí motor a baterky... Jináč ještě k diskuzi o hmotnosti ocasek, moje VOP má 28g i se spojkou, a ovládání lankama...
Příloha nebyla nalezena.
www.hobbyking.com/hobbyking/store/__3034...html?strSearch=35-30
Proud je určitě pod 40A (cca 36A), až to budu vědět přesně, napíšu, včetně stoupavosti. Hmotnost 89g.
Vzdálenost mot. přepážky od náběžky křídla je 315mm. Klidně by to bylo sneslo i o cenťák víc, a dal by se vyzkoušet ještě lehčí motor a baterky... Jináč ještě k diskuzi o hmotnosti ocasek, moje VOP má 28g i se spojkou, a ovládání lankama...
Poslední úprava: 11 roky 4 měsíce nazpět
- martin horák
- Expert
-
Méně
Více
11 roky 4 měsíce nazpět #14275
napsal martin horák
Odpověď od martin horák na téma CIRRUS F5J
Radku je to ten samý motor nebo ne,jestli máš zkušenosti s tímhle motorem nebo někdo jiný.Díky M. Kolik stál tebe ten motor.Na Big hobby stoji 595 Kč.
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
11 roky 4 měsíce nazpět #14276
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma CIRRUS F5J
Martine, to je starší verze stejného motoru, na BH není skladem a (asi) už nebude... NTM z HK vyjde asi na pětistovku, podle toho kam vyšplhá dolar... ![:angry: :angry:]()
Staré SK motory mívaly dost problémy s ložisky, nové NTM (aspoň co jsem měl v ruce) vypadají líp.
Staré SK motory mívaly dost problémy s ložisky, nové NTM (aspoň co jsem měl v ruce) vypadají líp.
- martin horák
- Expert
-
Méně
Více
11 roky 4 měsíce nazpět #14278
napsal martin horák
Odpověď od martin horák na téma CIRRUS F5J
Petře prosím tě co to je NTM z HK na internetu mi to nic neukázalo ,asi jsem blbej.M
Vygenerováno za 0.300 sekund