- Obdržená poděkování: 0
MC-20 Hott
11 roky 5 měsíce nazpět #14228
napsal Beseda
![:( :(]()
Na tvém programu ISIS, fungují brzdy (obě klapky) ve dvou režimech, ale ani se nehne jedna klapka jako křidélko. Nereaguje na žádný z kniplů, v žádném režimu.
Výškovka a směrovka fungují normálně v pohodě.
Po spárování se mi objevila zvláštní obrazovka na horním displeji a pak už ne. Ani jsem ji nikde nenašel.
Odpověď od Beseda na téma MC-20 Hott
Na tvém programu ISIS, fungují brzdy (obě klapky) ve dvou režimech, ale ani se nehne jedna klapka jako křidélko. Nereaguje na žádný z kniplů, v žádném režimu.
Výškovka a směrovka fungují normálně v pohodě.
Po spárování se mi objevila zvláštní obrazovka na horním displeji a pak už ne. Ani jsem ji nikde nenašel.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
11 roky 5 měsíce nazpět #14229
napsal Nacelnik
Odpověď od Nacelnik na téma MC-20 Hott
Hmm tak to je mi líto že to nefunguje...
D.
PS: JEn pro vysvětlení, brzdy mám ve dvou režimech ze tří. Jistím se tak, že při startu necvrknu do kniplu przd...
D.
PS: JEn pro vysvětlení, brzdy mám ve dvou režimech ze tří. Jistím se tak, že při startu necvrknu do kniplu przd...
11 roky 5 měsíce nazpět #14230
napsal Beseda
Stále si s tím hraju. Musím to předsi nějak rozhýbat. Nevrážím do těch hraček peníze, aby to leželo v šuplíku. Brzo budu mít další dvě letadla a chci se to do té doby naučit a zprovoznit.
Ještě mne napadá, až budu kupovat další přijímač, mám koupit 6-ti kanál s výškoměrem Altis, nebo nějaký z Graupnerů umí hlásit výšku ve vysílači?
Ještě mne napadá, až budu kupovat další přijímač, mám koupit 6-ti kanál s výškoměrem Altis, nebo nějaký z Graupnerů umí hlásit výšku ve vysílači?
11 roky 5 měsíce nazpět #14231
napsal Beseda
Jo a ještě jedna věc, ty přijímače chci do K-čka, kde opravdu není místo navíc. Proto se trápím s 6-ti kanélem a nekoupil jsem zatím 8-kanál. Na druhou stranu, když to vysílač umí, tak to do těch 6-ti kanálů nacpat nějak musím.
11 roky 5 měsíce nazpět #14232
napsal Nacelnik
Odpověď od Nacelnik na téma MC-20 Hott
Osobně mám v Issisovi 6ti kanál
www.eshop-rychle.cz/rcservis/eshop/3-1-P...-Prijimac-GR-12-HOTT
a vario:
www.eshop-rychle.cz/rcservis/eshop/9-1-R...-Vario-Graupner-HoTT
Ještě dávám dohromady Etalona - ale to je na dlouhé lokte - a zde již mám Unisen-E senzor - můžeš si ho navolit jak se to má chovat, ale mám to navolené jako General Air Modul, pak to hlásí, výšku, vario, napětí, spotřebovaný náboj a otáčky motoru - snad jsem na nic nezapomněl .-) Ale do káčka nevhodné - je docela těžký oproti Varia Hott, ale nevážil jsem to - jen můj pocit.
www.eshop-rychle.cz/rcservis/eshop/3-1-P...-Prijimac-GR-12-HOTT
a vario:
www.eshop-rychle.cz/rcservis/eshop/9-1-R...-Vario-Graupner-HoTT
Ještě dávám dohromady Etalona - ale to je na dlouhé lokte - a zde již mám Unisen-E senzor - můžeš si ho navolit jak se to má chovat, ale mám to navolené jako General Air Modul, pak to hlásí, výšku, vario, napětí, spotřebovaný náboj a otáčky motoru - snad jsem na nic nezapomněl .-) Ale do káčka nevhodné - je docela těžký oproti Varia Hott, ale nevážil jsem to - jen můj pocit.
11 roky 5 měsíce nazpět #14233
napsal Beseda
Já tam mám tohle:
Telemetry
Setting a data view
Receiver 1.50
-pak dále doprava-
RX free mixer
-víc doprava to nejde a nikde jsem tam nenašel RX CURVE, ani 5CH FUNCTION
David Hromka napsal:
co se týče nastavení 5 kanálu pro data -
Jdi do TELEmeTRY
SETTING A DATA WIEW
JEĎ ŠIPKOU DO PRAVA TAK DLOUHO DOKUĎ NEUVIDÍŠ MENU : RX CURVE
a když pojedeš dolů tak je tam řádek
5CH FUNCTION. Defaultně bývá nastaven jako SERVO, a musíš na do kliknou SET a změnit na SENSOR.
Já tam mám tohle:
Telemetry
Setting a data view
Receiver 1.50
-pak dále doprava-
RX free mixer
-víc doprava to nejde a nikde jsem tam nenašel RX CURVE, ani 5CH FUNCTION
Vygenerováno za 0.284 sekund