Měření polohy těžiště moderně

Více
7 roky 11 měsíce nazpět #20531 napsal Beseda
Pana Tomáše Hrubého musím opravit. Je to Siri. Čte se to stejně jak píše. Jo a Tome, zrova kreslím výkresy na "Siri Panya". Jestli poznáš co to znamená. Nápovědu jsem ti už někdy jednou dal... ;-)

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
7 roky 11 měsíce nazpět #20534 napsal hrabacek
Tomáši věřím, že jednu váhu děláš pro mně?:). Domluvíme se v pátek.

Více
7 roky 11 měsíce nazpět - 7 roky 11 měsíce nazpět #20537 napsal Tomas Hruby
Tak zrovna o tobě Lojzo teď slyším v této souvislosti poprvé, ale beru na vědomí :-)
Jinak je to skutečně o tom, jak co dojde, zrovna v pondělí mi dorazily díly na rozpracování dalšího kusu, ale jako na potvoru nic k "dokompletaci" už rozdělaných, takže se mi zatím nedaří frontu posunout :-( Jistá šance tu ještě je i do MČR, ale zvolna klesá, do Holíče pak je šance značná.
Poslední úprava: 7 roky 11 měsíce nazpět

Více
7 roky 11 měsíce nazpět #20539 napsal Martin Veleba
Tomáši, tak jsem měřil a s hrůzou zjistil, že i Stork 8 má trup širší, tj 44 mm. Stork 6 je dokonce skoro na 50 mm. Bylo by možno mě udělat tu váhu širší jak děláš pro Martina Besedu, a tu moji původní přenechat Lojzovi ?

Více
7 roky 11 měsíce nazpět #20540 napsal Tomas Hruby
Stork 8 se vejde (vyloženě natěsno, ale vejde - ověřeno). Že ale starý Stork 4 či 6 bude problém mne už napadlo, to bohužel je pravda. Když jsem u toho, tak Perfection je v pohodě, Dynamic luxus, EOS od Rudy Vybírala taky OK (je sice vlastně šířkou na pohled prakticky stejný jako Stork 8, ale nemá nahoře rozšířené lože křídla, takže je na tom proti Storku lépe).
Problém je se starým Storkem a pak třeba s Reichard gondolami (Cirrus atd.), ty chtějí větší verzi.

Jak jsem psal, do MČR toho stejně moc nebude kvůli dílům, nejdříve v Holíči, zkusím co nejdříve zkompletovat tu první "velkou", pokud bude fungovat (nevím proč by neměla, ale jistota bude až po testu), tak udělám další v této variantě.

Více
7 roky 11 měsíce nazpět #20541 napsal Petr Dušek
Pokud se zúčastním MČR F5J aniž bych měl digitálně změřenou polohu těžiště, je za to nějaká penalizace, nebo mi to letos ještě projde??

:silly: :S :whistle:

Vygenerováno za 0.206 sekund