- Obdržená poděkování: 0
Měření polohy těžiště moderně
- Tomas Hruby
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
7 roky 11 měsíce nazpět #20476
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Měření polohy těžiště moderně
Zrovna ten oranžový je můj exemplář - to je prototyp, který nenabízím, má i určité nedostatky v tisku, tak si ho nechávám pro své potřeby.
Jinak ale v principu něco na prodej je, ze zbylých tří na fotce mají jasně zamluveného majitele dva kusy, další asi vezmu na MČR, tak se ozvi. Ale záleží na tom, jak dorazí další díly z Číny, v tuhle chvíli není z těch tří kompletní žádný, na ty dva zamluvené mi chybí displeje, na zbylé se čeká na ještě více věcí. Dokončení této série do MČR vidím tak na 60%, uvidíme...
Jinak ale v principu něco na prodej je, ze zbylých tří na fotce mají jasně zamluveného majitele dva kusy, další asi vezmu na MČR, tak se ozvi. Ale záleží na tom, jak dorazí další díly z Číny, v tuhle chvíli není z těch tří kompletní žádný, na ty dva zamluvené mi chybí displeje, na zbylé se čeká na ještě více věcí. Dokončení této série do MČR vidím tak na 60%, uvidíme...
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
7 roky 11 měsíce nazpět #20479
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Měření polohy těžiště moderně
asi bych taky dokázal spáchat pár kousků kdyby někdo nutně potřeboval. Jinak jsem to "originálně" viděl tady
glidercg.wordpress.com/
- Martin Veleba
- Expert
-
Méně
Více
7 roky 11 měsíce nazpět #20482
napsal Martin Veleba
Odpověď od Martin Veleba na téma Měření polohy těžiště moderně
Tomáši, určitě mám o jeden exemplář zájem. A na barvě nezáleží
7 roky 11 měsíce nazpět - 7 roky 11 měsíce nazpět #20485
napsal Enjoy
Odpověď od Enjoy na téma Měření polohy těžiště moderně
Aleši a s OLED displejem bys uměl ?
Jaká by byla zhruba cena ?
Dík.
Už to bude i u Ivana viz. Váha pro zjištění těžiště
Příloha nebyla nalezena.
Jaká by byla zhruba cena ?
Dík.
Už to bude i u Ivana viz. Váha pro zjištění těžiště
Poslední úprava: 7 roky 11 měsíce nazpět
- Tomas Hruby
- Autor
- Malý bůh
-
Méně
Více
7 roky 11 měsíce nazpět #20489
napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Měření polohy těžiště moderně
Dva z kusů na mé fotce jsou právě nachystané na OLED - je tam vidět to "tykadlo" do boku. Čeká se na displeje, ale osobně si myslím, že ten "klasický" je praktičtější - na kabelu si ho při měření položíš, kam potřebuješ a je čitelnější. Nicméně OLED zvládnutý mít budu a pro výrobu je dokonce spíš jednodušší, jen upozorňuji, že ne vše "moderní" je opravdu jednoznačně lepší v praxi...
Cena u mne vychází na 1600-2000, podle toho, jaké jsou v konkrétním kusu použité komponenty.
Jinak to nehodlám dělat dlouhodobě, nejspíš bych aktuální sérií (ty na fotce plus jeden rozdělaný) skončil. Jak jsem psal výše - pokud dorazí díly, tak to vezmu na MČR, ale nemohu garantovat.
Cena u mne vychází na 1600-2000, podle toho, jaké jsou v konkrétním kusu použité komponenty.
Jinak to nehodlám dělat dlouhodobě, nejspíš bych aktuální sérií (ty na fotce plus jeden rozdělaný) skončil. Jak jsem psal výše - pokud dorazí díly, tak to vezmu na MČR, ale nemohu garantovat.
- Martin Veleba
- Expert
-
Méně
Více
7 roky 11 měsíce nazpět #20491
napsal Martin Veleba
Odpověď od Martin Veleba na téma Měření polohy těžiště moderně
Tomáši, tak se mnou s jedním kusem počítej určitě
Vygenerováno za 0.211 sekund