náhon motýla pruzinka - lanko

Více
15 roky 10 měsíce nazpět #2272 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma náhon motýla pruzinka - lanko
no pote co jsem to predelal (mam taky dve lanka,jak jinak na motylovi ze :) ) tak jsem malem ero nedovazil .. 26gr je fuc a vaha je tesne na hranici 501 gr

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
15 roky 10 měsíce nazpět #2273 napsal Ivan Horejsi
Ales: Jaka je ctena libost. Slepa ulicka i gravitace porad existuji :o

Na pull/pull doporucuji nit Dyneema. Nejmensi prutaznost z podobnych materialu, ktere znam. Na hazedla jsme davali 30kg. Na 100 kg vlekaji vetrone F1A - ne kvuli 100 kg ale tensi by mohla porezat ruce.
Jinak se mi na tahla libi uhlik 0,8 v kouscich bile trubky od bovdenu. Jen se nesmi nechat viset u trupu po odpojeni kormidla. To se mi stalo a rizeni jednou pulkou motyla fakt neni dobre (kdyz jsem byl na louce, tak jsem nechtel jit hned domu).
I.

Více
15 roky 10 měsíce nazpět #2274 napsal sgames
ivane ja to nemyslel zle,ale opravdu proste neni mozne na daidalosu udelat nahon pruzinka - lanko tak jak rikas ty .
technicky to nejde udelat naopak.
a take je zde neoddiskutovatelny fakt,ze kdyz letis kolmo dolu ,a das brzdy, i kdyby absolutne nefungovala vyskovka tak se ero samo zvedne jen diky klapkam.

at se na to divam jakkoliv,tak pruzinka ktera ohyba nahoru,a provazky taham dolu je dle meho nazoru best.

Více
15 roky 10 měsíce nazpět #2275 napsal Vladimír Čermák
Pánové nechci se kasat, ale u Jéčka to používám již třetí sezonu, u Káčka tu letošní. Na volňasech od nepaměti. Neměl jsem s tím doposud žádný problém.
Struna pr. 0,3 mm, délka torzní části 35 mm, na VOP 2 ks , na SOP 1 ks.Servo HS-55 spolehlivě zvládá. Nit DYNEMA 0,3mm ( 21,2 kg ) jeden kus,doposud žádná neprdla.Pružina natahuje, servo potlačuje.Doporučuji všem, jednoduché, lehoučké, spolehlivé.

Více
15 roky 10 měsíce nazpět #2276 napsal sgames
mam to stejne a taky nevidim zadny problem.ukaze praxe :-D

Více
15 roky 10 měsíce nazpět #2277 napsal Zbyněk Smola
Já to mám už od prvního letošního Vsetína a je to zatím spolehlivější než moje ruce a hlava.

Vygenerováno za 0.211 sekund