software pro organizaci soutezi

Více
16 roky 1 měsíc nazpět #1707 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma software pro organizaci soutezi
ano je to tak.
dneska bude nova verze.
timto si zajistuji at lidi stahujout aktualni verze a netrci na nejake nefunkcni stare.

edit : tak je nova verze, uz to spravne tiske karticky, prepocitava body na tisic z cele souteze

edit2 : jo a jeste je jiny vzhled karticek

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
16 roky 1 měsíc nazpět #1713 napsal Petr Dušek
Aleši, narazil jsem na chybičku.
Při zakládání nové soutěže jsem potřeboval do seznamu dopsat dva nové soutěžící, program jim (nevím proč?) přidělil ID 28 a 29 a závodníky, kteří pod těmito čísly původně byli smazal ??? Prověř to prosím, program má zřejmě někde uloženo které ID zapisoval jako poslední a pokračuje dál, bez ohledu na to kolik lidí je v INI seznamu ??

Tisk upravených kartiček je OK.

Ještě jedna technická poznámka - oficiální jednotkou času je sekunda a ne vteřina, možná by bylo dobré to opravit jak v programu, tak i na startovních kartách. Měl jsem si toho všimnout dřív, ale trklo mě to až teď...

Více
16 roky 1 měsíc nazpět #1714 napsal sgames

Petr Dušek napsal: Aleši, narazil jsem na chybičku.
Při zakládání nové soutěže jsem potřeboval do seznamu dopsat dva nové soutěžící, program jim (nevím proč?) přidělil ID 28 a 29 a závodníky, kteří pod těmito čísly původně byli smazal ??? Prověř to prosím, program má zřejmě někde uloženo které ID zapisoval jako poslední a pokračuje dál, bez ohledu na to kolik lidí je v INI seznamu ??

Tisk upravených kartiček je OK.

Ještě jedna technická poznámka - oficiální jednotkou času je sekunda a ne vteřina, možná by bylo dobré to opravit jak v programu, tak i na startovních kartách. Měl jsem si toho všimnout dřív, ale trklo mě to až teď...

ok opravim.

Více
16 roky 1 měsíc nazpět #1715 napsal sgames
dalsi verze 1.2 popis opet na webu. ad tvuj problem : id se uklada na vice mistech .. nevim jak jsi to dokazal ? :) delal jsi novou soutez ? nebo editoval starou ?

Více
16 roky 1 měsíc nazpět #1716 napsal Petr Dušek
Zakládal jsem novou soutěž a v okně pro výběr soutěžících jsem dopsal nové jméno a dal "Uložit jako nového". Přitom jsem zjistil, že počet soutěžících v seznamu (87) se nezměnil a nový soutěžící má ID 28, které už původně bylo obsazeno někým jiným.

Více
16 roky 1 měsíc nazpět #1717 napsal sgames
takze jsi tvoril noveho v seznamu zavodniku (v loaderu defacto) nebo uz primo v samotnem programu v zalozce 1?

Vygenerováno za 0.273 sekund