- Obdržená poděkování: 1
software pro organizaci soutezi
a konkretne ? takove ty obecne vykriky do tmy nemam moc rad.Zbyněk Smola napsal: Aha, no dobrý snaha byla. Ovšem pro Rcej nepoužitelný. Tedy rozlosování kanálů a kontrola dobrý. Jinak zmatek. Tedy počítá pěkně, ale jinak než potřeba. Sezona ukáže.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Karol Chyba
- Skoro bůh
-
- Obdržená poděkování: 0
no uprimne trosku me to stve... samozrejmne nemuzu vyjit vsem k dobru,ale kdyz mi neco vadi, nefunguje, nechapu , nevim jak na to ... tak napisu co konkretne mi vadi,a ne "je to cele na prd" ... navic si teda uprimne myslim,ze JEDINE co zbynkovi vadi je to,ze kdyz napise 10:20 (cas z karticky) tak to neodecte body za prelitani ... no,na to je jednoduche reseni,je treba mit posledni verzi programu,ve ktere uz je definicni soubor s pravidly pro kazdou kategorii a jde tam nastavit penalizace, atd ...Karol Chyba napsal: Ach jáj Aleši, na dobrotu na žebrotu. Už sa nad tým ani nepozastavujem a dúfam že ani ty. Ono najlepšia je kritika a že je všetko nepoužiteľné, ale čo tam má byť to ani kritik sám nevie. :lol: :lol: :lol:
- Zbyněk Smola
- Expert
-
:mrgreen: :mrgreen:verze kterou poslu dneska (ne ta z 0:38, ale ta co poslu nekdy odpoledne) bude uz umet pocitat score s prelitanim u RCEJ (u RCEK to nejde udelat prelitanim z karticek)
u RCEJ to po 600vterinach odecita 3 body za vterinu a po 660 napise nula za cely let.
funguje ti ta dnesni ? mela by jet vicemene vsem kteri maji nahrany .net framework 3.5
"musi zapisy z karticek sedet" - myslis to jako jak ? jako jak pak udelas kontrolu ze jsi se nekde neupsal ? no uz ted je pri souctu score zakladnich skupin vypisovano i minuta/vterina/pristani cili kdyz se toto vytiskne pred finale, lze provest manualni kontrolu spravnosti zapisu... tos myslel ?
Zbyněk Smola napsal: Aleši omllouvám se. Ano přesně jak píšeš, vadilo mě to přelítání. Stahoval jsem všechny verze programu, ale ta poslední mě nešla na domácím počítači spustit, vyzkouším jinde. Jinak, psal jsem to pát 09. dub 2010 20:13:35 a nová verze s úpravou byla 10.4.2010 - 0:38. Pokud má mít program výstup na tisk musí všechny zápisy z kartiček sedět. Jak si to potom zkontroluješ?
- Zbyněk Smola
- Expert
-