Model pro začátek v F5J FAI

Více
14 roky 8 měsíce nazpět #5468 napsal Tomas Hruby
Honzo jeden dotaz přímo na tebe - jak zmiňuješ, že jsi dělal BoT podle plánu z RCM, to vyšlo ve skutečné velikosti anebo jen jako malý plánek?
Já začínám o stavbě opravdu vážně přemýšlet a s ohledem na různé vlastní úpravy možná jen podle plánku, ale zaboha to v nabídce RCM nemohu najít :-(

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
14 roky 8 měsíce nazpět #5473 napsal Jan Kubica
Tomáši, mám jen malý plánek, vyšel v RC modelech 8/99. Kdyžtak napiš na e-mail a pošlu Ti skeny. Jinak já dodržel asi jen vnější tvary, profil byl S3021, konstrukce taky dost pozměněná. H.

[attachment=0:1ipxvsc5]<!-- ia0 -->P1010003.JPG<!-- ia0 -->[/attachment:1ipxvsc5]

Více
14 roky 8 měsíce nazpět #5474 napsal Tomas Hruby
Aha, tak to nepotřebuji, nějaký malý plánek mám taky. Já jsem někde zachytil, že udělali u fullsize, ale to bude asi šum...

Více
14 roky 8 měsíce nazpět #5485 napsal Jan Kubica
Jen na doplnění:

Pěkný model je tento - www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1108935 , plánek a žebra se dají koupit, původně je to 2.5 m, ale ve vlákně jsou popsaná i křídla 2 a 3.1 m. Jako inspirave k nezaplacení. Sice je to anglicky, ale spousta obrázků.

O BoT s křidélky a klapkami už tu byla řeč, snad je bude Topmodel dodávat i na český trh. Vlákno na RCGroups je www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1387356

A nakonec pěkné modely v rozsypu prodává americká firma Skybench - viz www.skybench.com/index.html?http ... /home.html . Zejména OLY III (asi z původního Olympic) má S3014 a moc se mi líbí. Skybench prodává i stavebnice Birdů - od 2m do asi 3.3 m.

H.

Více
14 roky 8 měsíce nazpět #5487 napsal Tomas Hruby
Když jsme u toho, tak pokud by někomu pro začátek stačilo 100 palců, tak je snadno dostupný také Riser 100 od SiGu. V podstatě mi to přijde jako variace na klasický Olympic jako na tvém třetím odkazu.

Riser 100 je tohle: www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec=product&id=4265 , tady je pak řada fotek ze stavby: www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=319505

• Tomáš Kupčík
  • Návštěvník
  • Návštěvník
14 roky 8 měsíce nazpět #5492 napsal Tomáš Kupčík
Odpověď od Tomáš Kupčík na téma Model pro začátek v F5J FAI
Konečně jsem se dostal k tomu, abych se pokusil nafotit obsah stavebnice. Jak jsem již uváděl - je to sekané a některé díly tím trošku utrpěly. Výběr balzy mého kusu je na první pohled celkem v pořádku. Motor na obrázku má průměr 28mm.

Vygenerováno za 0.220 sekund