Nový výškoměr

Více
14 roky 3 měsíce nazpět #6546 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Nový výškoměr
nemotame.. ja tu "predstavil" novy vyskomer Multi-log. a pak tvdrim ze "ALTI2" neboli LOLO ! nema F5J funkce.narozdil od luboska ktery tady mota nazvy,ceny a tim mate vsechny kteri to ctou :)

kazdopadne jsi to pekne shrnul.
k posledni luboskove otazce bych se nechtel venovat v sekci technika > novy vyskomer

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
14 roky 3 měsíce nazpět #6547 napsal Lubomír Vaňura
Odpověď od Lubomír Vaňura na téma Nový výškoměr

Aleš Krátký napsal: nemotame.. ja tu "predstavil" novy vyskomer Multi-log. a pak tvdrim ze "ALTI2" neboli LOLO ! nema F5J funkce.narozdil od luboska ktery tady mota nazvy,ceny a tim mate vsechny kteri to ctou :)

kazdopadne jsi to pekne shrnul.
k posledni luboskove otazce bych se nechtel venovat v sekci technika > novy vyskomer

čili jk hovořím :D :D mám Alti 2 Basic :D a nematu kolem sebe jen je těch svišťu hodně :D :D

Více
14 roky 3 měsíce nazpět #6548 napsal Tomas Brodsky
Odpověď od Tomas Brodsky na téma Nový výškoměr

Lubomír Vaňura napsal: čili jk hovořím :D :D mám Alti 2 Basic :D a nematu kolem sebe jen je těch svišťu hodně :D :D

Zase to plantas. Alti 2 vypada takhle:

Více
14 roky 3 měsíce nazpět #6550 napsal Lubomír Vaňura
Odpověď od Lubomír Vaňura na téma Nový výškoměr
Tak toto já určitě nemmám :D jak říkám já mám Alti2 Basic čili ať nemusím vypisovat jak ocásek celý název možno proto jste mi nerozumněli ( Altimetter 2 Basic ) Slovenia

Více
14 roky 3 měsíce nazpět #6551 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Nový výškoměr
no vidis lubosku ze to jde ... kdyz napises altimeter 2 basic je to smerodatne a neplete se to s jiz dlouha leta existujicim vyrobkem alti2 / lolo ! kvuli ceho tady vznikl ten skvely off-topic :)

Více
14 roky 3 měsíce nazpět #6552 napsal Bohumil Janák
Odpověď od Bohumil Janák na téma Nový výškoměr
A co takhle UNILOG 2???Osobně čekám,že příjdou s aktualizací pro F5J-FAI.Pak je volba jistá.
Jinak bych volil Altis V3 ;)
Boban

Vygenerováno za 0.185 sekund