- Obdržená poděkování: 0
Termika
- jiri kotrba
- Skoro bůh
-
Méně
Více
12 roky 3 měsíce nazpět #11817
napsal jiri kotrba
Odpověď od jiri kotrba na téma Re: Termika
Červenočerná kombinace pásů na spodní straně křídla je dobře vidět.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
12 roky 3 měsíce nazpět #11819
napsal mab
Odpověď od mab na téma Re: Termika
Spodní strana není problém.
Mám tam oranžové pruhy a i když jsou značně vybledlé, jeví se po odlétnutí celá spodní strana křídla černá a pěkně viditelná i ve veliké dálce/výšce.
Problém byl, že při točení v dálce jsem letadlo viděl jen tu chvíli, kdy ke mě bylo spodní stranou a to je fakt o nervy![:) :)]()
Mám tam oranžové pruhy a i když jsou značně vybledlé, jeví se po odlétnutí celá spodní strana křídla černá a pěkně viditelná i ve veliké dálce/výšce.
Problém byl, že při točení v dálce jsem letadlo viděl jen tu chvíli, kdy ke mě bylo spodní stranou a to je fakt o nervy
Příloha nebyla nalezena.
12 roky 3 měsíce nazpět #11868
napsal mab
Dnes bylo nádherné počasí a tak jsem kolem desáté hodiny jel na letiště provětrat po delší době pike, byla to paráda. Termika silná, nízko jen bubliny co házejí s letadlem, ale výš nádhera, stoupáky i při těch 5m/s větru (nahoře asi ještě víc).
Ještě fotka složeného éra s novými barvičkami.
Ještě fotka složeného éra s novými barvičkami.
Příloha nebyla nalezena.
12 roky 3 měsíce nazpět #11918
napsal mab
Tak jsem asi opět objevil Ameriku.
Pole s teréními nerovnostmi, natočené správným směrem proti větru, je lepší než běhat kolem gumicuku![:) :)]()
Zalétal jsem si dnes krásně 3x 30min, kdy jsem přistával protože mi byla zima, jen na 3 odhozy. Po nabrání výšky se lze vydat kamkoliv kde to aspoň trochu leze nahoru a netřeba cikcak křižovat hranku.
a video startu
Pole s teréními nerovnostmi, natočené správným směrem proti větru, je lepší než běhat kolem gumicuku
Zalétal jsem si dnes krásně 3x 30min, kdy jsem přistával protože mi byla zima, jen na 3 odhozy. Po nabrání výšky se lze vydat kamkoliv kde to aspoň trochu leze nahoru a netřeba cikcak křižovat hranku.
Příloha nebyla nalezena.
a video startu
12 roky 3 měsíce nazpět #11919
napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Re: Termika
pekne no ![:) :)]()
dneska tu bylo taky hezky ale ne a ne se dostat na letiste.snad v tydnu to vyjde
dneska tu bylo taky hezky ale ne a ne se dostat na letiste.snad v tydnu to vyjde
Vygenerováno za 0.423 sekund