Motor + vrtule + baterky pro F5J

Více
8 roky 10 měsíce nazpět - 8 roky 10 měsíce nazpět #19192 napsal Ivan Horejsi
Skladem.
Dodani do druheho dne, doprava cca 70 Kc.
Poslední úprava: 8 roky 10 měsíce nazpět

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
8 roky 10 měsíce nazpět #19196 napsal Jurej
Odpověď od Jurej na téma Motor + vrtule + baterky pro F5J

Ivan Horejsi napsal: Skladem.
Dodani do druheho dne, doprava cca 70 Kc.

To áno o tom viem, ale z môjho pohľadu doprava na Slovensko je hrozná. A chcelo by to rozšíriť ponuku G7. U nás ich má od vás Tatramodel. Len ja by som bral napr. 3S 1200 mAh.

Více
8 roky 10 měsíce nazpět #19200 napsal Ivan Horejsi
Mimo CR pouzivame sluzbu GLS, ktera se osvedcila ze vsech nejlepe. Mimo jine i proto, ze berou take dlouhe baliky.
Platba ze SK na eshop PP nebo na nas EUR ucet v SK snad bez poplatku.
Pri objednavce nad 3000 v ramci CR doprava zadarmo.
V SK ovsem nejlepe pan Scepko, kteremu posilame dvakrat do tydne.
Z Hyperionu jsem mel trochu obavy, zatim treba moc nerozumim udaji "90C". Odpor jsem zatim nemeril. Takze zatim cekame, jake jsou zkusenosti??
Sam letam Dualsky ULTRA 70C naprosto bez namitek. Vymenil jsem pred dvema lety, po nekolikadennim pobytu v repce ... ale spis pro jistotu, kupodivu se daly "obnovit".

Více
8 roky 9 měsíce nazpět #19328 napsal Beseda
Zkouším tento motor: hobbyking.com/en_us/turnigy-gliderdrive-...3850-3-5-1400kv.html
s tímto regulátorem: hobbyking.com/en_us/hobbyking-yep-60a-2-...peed-controller.html
Motor na větších otáčkách pulzuje. Nevíte proč? V nastavovací kartě je několik položek kterým nerozumím a nikdy je nenastavuju. Je něco v továrním nastavení špatně? Zkoušel jsem to s vrtulí 12/6".

Více
8 roky 9 měsíce nazpět #19329 napsal Rada
Odpověď od Rada na téma Motor + vrtule + baterky pro F5J

Martin Beseda napsal: Zkouším tento motor: hobbyking.com/en_us/turnigy-gliderdrive-...3850-3-5-1400kv.html
s tímto regulátorem: hobbyking.com/en_us/hobbyking-yep-60a-2-...peed-controller.html
Motor na větších otáčkách pulzuje. Nevíte proč? V nastavovací kartě je několik položek kterým nerozumím a nikdy je nenastavuju. Je něco v továrním nastavení špatně? Zkoušel jsem to s vrtulí 12/6".

Může to být kombinace obojího:
1) Motor - na 3článek je uváděna doporučená 10" vrtule (12" mám na verzi s kv 940)
2) Regl - YEP bývá v továrním nastavení v heli módu, takže je potřeba přenastavit.

Více
8 roky 9 měsíce nazpět - 8 roky 9 měsíce nazpět #19330 napsal Petr Dušek
Mohlo by to být špatně nastavené vypínací napětí / typ baterie. Při větším zatížení napětí klesne, regl ubere, napětí stoupne a regl zase přídá a tak dokola.

Jestli to zkoušíš s nějakou starší/měkčí baterií, mohlo by to takhle blbnout.

Regl by měl mít z výroby nastavenu automatickou volbu počtu článků, a bohužel plně nabitý dvojčlánek často indikuje jako vybitý tříčlánek a motor hned vypíná. Předpokládám že to zkoušíš s tříčlánkem a tam by to mělo být OK.

Motor jsem provozoval na 3S s vrtulí 12x6,5 bez problému... následně jsem ho spálil až při testech s dvojčlánkem a velkou lopatou.
Poslední úprava: 8 roky 9 měsíce nazpět

Vygenerováno za 0.277 sekund