- Obdržená poděkování: 1
RCE4
10 roky 2 měsíce nazpět #16528
napsal sgames
Vy volové
opakuji znova, to byl apríl ![:-D :-D]()
do pravidel nikdo nerýpe, a pokud ano, tak to neberte zase tak vážně. Lidi povídají, ale nic se nemění
opakuji znova, to byl apríl 
do pravidel nikdo nerýpe, a pokud ano, tak to neberte zase tak vážně. Lidi povídají, ale nic se nemění
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
10 roky 2 měsíce nazpět #16529
napsal pik
Tak potom su klidný
, ale co tohle?
Ivan Horejsi napsal: Na stole komise je uz asi mesic muj navrh, podle kterého by se mohlo v RCEN a RCEO používat pristavani na bod i na lajnu, vcetne libovolne kombinace, v ramci jedne souteze. To není april.
Co vy na to?
- Ivan Horejsi
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
10 roky 2 měsíce nazpět #16530
napsal Ivan Horejsi
Odpověď od Ivan Horejsi na téma RCE4
Myslel jsem naivne, ze muj navrh nemuze nikoho urazit. Asi by to chtelo navrh opravdu precist.
Pokud by prosel:
Chcete v EO trefovat v cele soutezi jen bod jako dosud? Ok, to je presne podle pravidel. Chcete si zkusit lajnu? Muzete ale nemusite. Totez pro RCEN.
Cely zivot jsem hluboce presvedcen, ze hobby by melo lidi spojovat, nikoliv rozdelovat diky nejakemu chlupu v pravidlech nebo mistu bydliste.
Procedura prace komise je v pravidlech na zname adrese. V kostce:
Navrh na upravu muze podat kterykoliv clen SMCR.
Komise navrh projedna a pak o nem hlasuje. Ja jako predseda nehlasuji. Hlasovani se sejde u mne a v pripade rovnosti hlasu bych mohl rozhodnout jen sam a to je to co nechci.
Apropo, nas klub letos porada soutez RCEO. Prijedete z Moravy? Byl bych opravdu rad.
Pokud by prosel:
Chcete v EO trefovat v cele soutezi jen bod jako dosud? Ok, to je presne podle pravidel. Chcete si zkusit lajnu? Muzete ale nemusite. Totez pro RCEN.
Cely zivot jsem hluboce presvedcen, ze hobby by melo lidi spojovat, nikoliv rozdelovat diky nejakemu chlupu v pravidlech nebo mistu bydliste.
Procedura prace komise je v pravidlech na zname adrese. V kostce:
Navrh na upravu muze podat kterykoliv clen SMCR.
Komise navrh projedna a pak o nem hlasuje. Ja jako predseda nehlasuji. Hlasovani se sejde u mne a v pripade rovnosti hlasu bych mohl rozhodnout jen sam a to je to co nechci.
Apropo, nas klub letos porada soutez RCEO. Prijedete z Moravy? Byl bych opravdu rad.
10 roky 2 měsíce nazpět #16532
napsal pik
Pokud jde o mě, tak uraženej se opravdu necítím. Jen sem napsal co si o tom myslím, nebyla to reakce pouze na tvůj příspěvek Ivane. Tvoji citaci sem použil kvůli větě To není apríl. Od tohohle bodu sem bral diskuzi jako vážně míněnou, stejně jako ty. Nevím jak ostatní ![:) :)]()
K té soutěži, pro nás by to znamenalo strávit cestou tam a zpátky 6 hodin v autě a namotat 600 km. Vzhledem k tomu, že na zbývajících 17 óčkovejch soutěží to máme podstatně blíž, tak tu vaši v plánu nemáme. Snad se potkáme aspoň na MČR
K té soutěži, pro nás by to znamenalo strávit cestou tam a zpátky 6 hodin v autě a namotat 600 km. Vzhledem k tomu, že na zbývajících 17 óčkovejch soutěží to máme podstatně blíž, tak tu vaši v plánu nemáme. Snad se potkáme aspoň na MČR
10 roky 2 měsíce nazpět #16536
napsal Rišo
A kolko z toho bolo ludi zo Slovenska...
Pavel Hloušek napsal: Do Příbora se zatím nechystáme, ale možná to ještě přehodnotíme kvůli tomu RCEP po soutěži. Ale Strážnici o týden později v plánu máme. Mimochodem tu první soutěž nás lítalo 16 soutěžících
A kolko z toho bolo ludi zo Slovenska...
Vygenerováno za 0.221 sekund