- Obdržená poděkování: 0
RCE4
- Radek Novotny
- Malý bůh
-
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
V té době to asi nebyl hloupý nápad, ale jelikož od té doby vzniklo "termických" kategorií více, tak bych se obecně klonil spíše k tomu udržet to v méně náročné podobě s letovými časy 5-6 minut pro obě disciplíny...
Ivane prosím, trochu to rozveď, pro nás pomalejšíIvan Horejsi napsal: Na stole komise je uz asi mesic muj navrh, podle kterého by se mohlo v RCEN a RCEO používat pristavani na bod i na lajnu, vcetne libovolne kombinace, v ramci jedne souteze.
Je to myšleno jako úprava pravidel obou kategorií, nebo sloučení obou do jedné a vytvoření jakéhosi přistávacího dvojboje?
Jinak touhle myšlenkou jsem přímo nadšen.
Návrh je jedna věc,ale zamyslel se někdo nad tím komu nebo čemu se tímto pokud se to prosadí pomůže nebo na druhou stranu ublíží?Zamyslel se někdo nad tím kolik soutěžících lítá óčka a kolik enka?Vím že óčkaři mají k tomto návrhu celkem silný odpor a ani se nedivím.Navíc navrhovat něco bez konzultace s těmi kterých se to hlavně týká je opravdu zvláštní.Ivan Horejsi napsal: Na stole komise je uz asi mesic muj navrh, podle kterého by se mohlo v RCEN a RCEO používat pristavani na bod i na lajnu, vcetne libovolne kombinace, v ramci jedne souteze. To není april.
Co vy na to?
Velky počet kategorii uz opravdu další vyvoj totalne zabetonoval. Predsedictvo KLeM proste další kategorii nebude akceptovat.
Měli bychom o tom klidne a věcně diskutovat.
Doba, kdy se nesmělo zhřešit ani myšlenkou, je už snad za námi.
- Tomas Hruby
- Malý bůh
-
Vážně - všiml jsem si, že na Moravě na jakoukoli poznámku k RCEO reagujete velice vyhroceně, jenže v reálu jste podle mě přesně v tom bodu, ve kterém byly v Čechách RCEN někdy na přelomu roku 2007-2008 (v tu dobu RCEO právě vznikaly). Prostě se to tehdy po delším období pohody se začalo hrotit více a více, výkony rostly a najednou to lidi přestávalo bavit a velice rychle tu byl úbytek soutěžících téměř řádový. Přitom to tehdy byla kategorie opravdu na vrcholu, žádná elektrokategorie od té doby nedosáhlá počtů soutěžících jako měly tehdy eNka, přesto se ale v podstatě vše k současnému stavu sesulo během jediného roku. Nepřeji RCEO nic špatného, ale co jsem sledoval, tak to má "velmi dobře" našlápnuto k přesně stejnému vývoji...
Jistěže zásah do pravidel kategorie (jakékoli) může uškodit, jenže zrovna tak může uškodit i přílišná konzervativnost a odmítání jakékoli změny - je to jak kdy.
Jinak to ode mne berte jako pohled s jistým nadhledem, v této skupině kategorií skutečně žádné radikální názory nemám, protože mi na to už čas nezbývá. To ti budu spíš rýt do RCEP, což je mému zaměření logicky blíže