- Obdržená poděkování: 1
Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.
Stoupák
12 roky 2 měsíce nazpět #12060
napsal sgames
Dlouhodobé problémy s zatěžkaným systémem nás dovedla až do situace, kdy to celé spadlo jak se říká na držku.
Nakonec jsem se rozhodl nahodit zcela nový, čistý systém, naimportovat jen články, lidi a přenést fórum.
Vše ostatní poběží chvíli na záložním starém stoupáku a pak bude zrušeno.
Co se týká funkčnosti a fungování stoupáku jako takového, tak se nic nemění. Registrace, kalendář, žebříčky, články, fórum atp... vše zůstalo, případně bylo max nepatrně vylepšeno, změněno![:) :)]()
Něco o tom napíšu později.
Pokud najdete chybu, prosím pište tady. Díky
Nakonec jsem se rozhodl nahodit zcela nový, čistý systém, naimportovat jen články, lidi a přenést fórum.
Vše ostatní poběží chvíli na záložním starém stoupáku a pak bude zrušeno.
Co se týká funkčnosti a fungování stoupáku jako takového, tak se nic nemění. Registrace, kalendář, žebříčky, články, fórum atp... vše zůstalo, případně bylo max nepatrně vylepšeno, změněno
Něco o tom napíšu později.
Pokud najdete chybu, prosím pište tady. Díky
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
12 roky 2 měsíce nazpět #12065
napsal sgames
Tak, dnes (29.3.2014) jsem přehodil stoupák na nový. Prosím buďte shovívaví a vyčkejte, až tady postupně přenesu všechny položky ze starého stoupáku (zejména, co se výsledovek týče a dalších náležitostí)
pokud něco objevíte, pište sem a já to postupně vyřeším.... Děkuji
pokud něco objevíte, pište sem a já to postupně vyřeším.... Děkuji
- Petr Dušek
- Malý bůh
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování: 0
12 roky 2 měsíce nazpět #12069
napsal Petr Dušek
Odpověď od Petr Dušek na téma Stoupák
Ahoj Aleši, super že už to tady šlape, ale mám jeden dotaz.... na úvodní stránce jsou vlevo poslední příspěvky z fóra, ale když se přepnu do fóra tak už ty poslední příspěvky nalevo nejsou?? bylo by super kdybych je tam viděl
.
12 roky 2 měsíce nazpět #12070
napsal sgames
Vypl jsem to, protože se přihlášeným uživatelům zobrazuje u nových příspěvků text nový příspěvek
a takto je více místa na text. Proto jsem na fóru vše vypl .samo můžu to i zapnout pokud bude více požadavků
Odesláno z mého Lenovo A760 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Lenovo A760 pomocí Tapatalk
12 roky 2 měsíce nazpět #12071
napsal sgames
chce to jeste nekdo ? uz mam dve "prosby" abych to zapl i tady na foru...
12 roky 2 měsíce nazpět #12072
napsal sgames
Poslední příspěvky jsou nyní tedy všude viditelné, a jsou rozšířeny z 50ti na 100 znaků
Vygenerováno za 0.252 sekund