- Obdržená poděkování: 1
Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.
Stoupák
12 roky 1 měsíc nazpět #12273
napsal sgames
Nemůžu ![:) :)]()
musím na tom zapracovat. Systém sice má tuto funkci, ale nějak se mu nechce. Hodím na to očko. Díky za informaci.
musím na tom zapracovat. Systém sice má tuto funkci, ale nějak se mu nechce. Hodím na to očko. Díky za informaci.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
12 roky 3 týdny nazpět #12512
napsal mab
Asi se nepovedlo nasimulovat/opravit?
Včera jsem zavítal na Stoupák po delší době a bylo tu fakt hodně nepřečtených příspěvků. Prokousával jsem se tím statečně, ale když jsem byl tak v půlce, musel jsem odejít. Přijdu za cca dvě hodiny, znova se přihlásím a najednou vše přečteno.
Teď jedině, pokud bych si s tím dal tu práci, procházet všechny sekce a podle data hledat co jsem asi nečetl.
Možná jsem to minule napsal špatně, zkusím se zeptat jinak.
Proč když se ráno přihlásím a mám třeba 20nových topic k přečtení, následně se odhlasím s tím, že si to přečtu třeba večer. Večer se přihlásím a mám nové třeba jen 2 topic (topic do kterých bylo psáno mezi ránem a večerem)?
Martin Bečvář napsal: Přihlásím se, vidím třeba 4 témata. Přečtu jedno a musím pryč od počítače. Vrátím se za čas, musím se znova přihlásit a vše je přečtené.
Aleš Krátký napsal: ok zkusim si to nasimulovat a dam vedet.
diky
Asi se nepovedlo nasimulovat/opravit?
Včera jsem zavítal na Stoupák po delší době a bylo tu fakt hodně nepřečtených příspěvků. Prokousával jsem se tím statečně, ale když jsem byl tak v půlce, musel jsem odejít. Přijdu za cca dvě hodiny, znova se přihlásím a najednou vše přečteno.
Teď jedině, pokud bych si s tím dal tu práci, procházet všechny sekce a podle data hledat co jsem asi nečetl.
Možná jsem to minule napsal špatně, zkusím se zeptat jinak.
Proč když se ráno přihlásím a mám třeba 20nových topic k přečtení, následně se odhlasím s tím, že si to přečtu třeba večer. Večer se přihlásím a mám nové třeba jen 2 topic (topic do kterých bylo psáno mezi ránem a večerem)?
12 roky 3 týdny nazpět #12514
napsal sgames
Zkoumal jsem to, ale vždy jsem to přečetl hned. S tím timeoutem rano-odpoledne to zkusím.
Hoď tady na tento příspěvěk odpověď ať mám novou zprávu a já se na ní podívam večer a uvidíme.
Díky
Hoď tady na tento příspěvěk odpověď ať mám novou zprávu a já se na ní podívam večer a uvidíme.
Díky
12 roky 3 týdny nazpět #12517
napsal mab
Nevím, jestli splňuji Tvoji definici večera, ale hned jak jsem přečetl Tvůj příspěvek, tak píši.
Klidně to zkoumej i více dní, takhle to tu funguje předpokládám odjakživa a pokud sem chodíš pravidelně a čteš vše, tak nemáš šanci na to přijít.
Klidně to zkoumej i více dní, takhle to tu funguje předpokládám odjakživa a pokud sem chodíš pravidelně a čteš vše, tak nemáš šanci na to přijít.
12 roky 3 týdny nazpět #12519
napsal sgames
tak máš recht. Přišel jsem v cca 20:30, viděl jsem nový příspěvek, odešel ... pak v 23 tu ještě byl ! Ale ráno už ne.
prověřím tedy co to způsobuje
prověřím tedy co to způsobuje
Vygenerováno za 0.267 sekund