Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.

Stoupák

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13100 napsal sgames
Odpověď od sgames na téma Stoupák
tak jsem testoval. celý den to bylo OK až do chvíle, kdy jsem si přečetl jeden příspěvek a rázem bylo vše označeno.
Tož musím to podchytit přesně, neboť s tak obecným dotazem na autory joomly nebo kuneny moc neuspěju

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13239 napsal Tomas Hruby
Odpověď od Tomas Hruby na téma Stoupák
Ahoj Aleši, koukal jsem se na žebříček F5J a je tam docela velký zmatek. V první řadě se tam prolínají licence domácí a FAI. Je to hezky vidět u mě, tak mě můžeš použít jako "pokusného králíka" - mám tam tři výsledky, ale výsledek z Hořic u mě najdeš pod CZE-1326 bez jména.
No a za druhé chybí výsledek z Bořetic, zase příklad ode mne - mám tam mít 973,58, ale tento výsledek je úplně vynechaný, přitom v žebříčku bude (že to je i v kalendáři FAI nevadí).

To druhé asi opravíš triviálně, ale s tím prvním je trochu problém - asi by to chtělo nějakou "mapovací tabulku", která linkuje národní a FAI licence - specifický problém F5J.
Zkus se nad tím prosím zamyslet, v toto chvíli je totiž žebříček F5J hodně zavádějící.

Navíc se u F5J zatím bere jako maximum 1000b a neřeší se bonus za finále, ale to zatím neměň, to budeme asi probírat s Ivanem, u F5J nejsou jasně daná pravidla pro tvorbu národního žebříčku. Tohle zatím nech tak jak máš, ozvu se, až se něco domluví.

Předem moc díky.

Více
11 roky 9 měsíce nazpět #13240 napsal sgames
vim vim .. podivam se na to

Více
11 roky 8 měsíce nazpět #13506 napsal mab
Odpověď od mab na téma Stoupák

Aleš Krátký napsal: tak jsem testoval. celý den to bylo OK až do chvíle, kdy jsem si přečetl jeden příspěvek a rázem bylo vše označeno.
Tož musím to podchytit přesně, neboť s tak obecným dotazem na autory joomly nebo kuneny moc neuspěju

Opět jsem tu po delší době (asi měsíc) a zase stejná písnička, stihl jsem přečíst sotva třetinu nových a už je vše označeno jako přečtené.
Přijde mi to jako docela zásadní funkce u diskuzního fóra, neříkejte, že vždy čtete vše a chodíte sem pravidelně aby se Vám to nenakupilo.

Více
11 roky 8 měsíce nazpět #13507 napsal sgames
chodíme tu denně :)

já fakt nevím moc co s tím hrome :(
já sice otvírám příspěvky v záložkách, takže mi nic nového neuteče, ale jak píšeš je to "oser" no. Zkusím pogooglit, pač mě už nic nenapadá.

Více
11 roky 6 měsíce nazpět #14042 napsal sgames
Tak než se vrhnu na překopáváni kalendáře, má někdo nějaké přáni na funkčnost stoupáku?

Martine : ano vím, přečtené stále zlobí.

Vygenerováno za 0.457 sekund