- Obdržená poděkování: 1
Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.
Stoupák
9 roky 9 měsíce nazpět #17288
napsal sgames
Ahoj kolegové ...
jen pro jistotu. Pokud někdo "žije" na FB nebo G+, nechť si přidá stoupak do přátel / kruhů. Neuteče Vám tak žádná novinka ze stoupáku![:) :)]()
Díky
jen pro jistotu. Pokud někdo "žije" na FB nebo G+, nechť si přidá stoupak do přátel / kruhů. Neuteče Vám tak žádná novinka ze stoupáku
Díky
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .
9 roky 3 měsíce nazpět #18249
napsal Wasa
Čo sa nedávno udialo, že mi čudne funguje FORUM:
- keď dám "Poslední témata" je to vždy prázdny zoznam
- keď otvorím "Téma" cez úvodnú stránku, témy a cez "ZELENÉ" niekedy mi nejde pokiaľ je viac stránok prejsť na ďalšiu, ostáva na prvej
- keď dám "Fórum, Hledání" tak prázdne, neni kam vypísať hľadaný výraz, rovno nič nenašiel
- Windows 10 a Edge a aj Chrome .....
Pár týždňov je to tak
- keď dám "Poslední témata" je to vždy prázdny zoznam
- keď otvorím "Téma" cez úvodnú stránku, témy a cez "ZELENÉ" niekedy mi nejde pokiaľ je viac stránok prejsť na ďalšiu, ostáva na prvej
- keď dám "Fórum, Hledání" tak prázdne, neni kam vypísať hľadaný výraz, rovno nič nenašiel
- Windows 10 a Edge a aj Chrome .....
Pár týždňov je to tak
9 roky 3 měsíce nazpět #18262
napsal sgames
no ten stav je všude stejný skrze všechny prohlížeče bohužel ![:) :)]()
na vině je nové fórum, které ale má tyto bugy. Řeším to, ale neumím to vyřešit já, nýbrž tvůrci fóra
na vině je nové fórum, které ale má tyto bugy. Řeším to, ale neumím to vyřešit já, nýbrž tvůrci fóra
9 roky 3 týdny nazpět #18856
napsal Rada
Ahoj Aleši,
koukal jsem do žebříčku RCEV 2017 a několika lidem se 2x zapsal výsledek z Paky (odhadem polovině lidí).
A ještě žebříček:
Špatná výsledkovka a tudíž i body jsou u soutěže z Horní Branné (chybí bonusové body). šla by vymazat a následně znovu vložit správná? (Vím že prvotní chyba je u pořadatele ale určitě by to šlo nějak ošéfovat).
A nechci být za šťouru a prudiče, ale pokud má mít žebříček na Stoupáku (a tím i tvoje práce) alespoň nějakou hodnotu (vypovídací), tak by v něm asi neměli figurovat výsledky ze soutěží které nemají status ofiko akce SMČR.
koukal jsem do žebříčku RCEV 2017 a několika lidem se 2x zapsal výsledek z Paky (odhadem polovině lidí).
A ještě žebříček:
Špatná výsledkovka a tudíž i body jsou u soutěže z Horní Branné (chybí bonusové body). šla by vymazat a následně znovu vložit správná? (Vím že prvotní chyba je u pořadatele ale určitě by to šlo nějak ošéfovat).
A nechci být za šťouru a prudiče, ale pokud má mít žebříček na Stoupáku (a tím i tvoje práce) alespoň nějakou hodnotu (vypovídací), tak by v něm asi neměli figurovat výsledky ze soutěží které nemají status ofiko akce SMČR.
Vygenerováno za 0.204 sekund