Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.

Přihlášky soutěží na SMČR pro rok 2015 !!

Více
11 roky 8 měsíce nazpět #13597 napsal RobertJicha
A ses si jistej, ze se nekdo v nedeli bude jeste harcovat do Plzne?

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
11 roky 8 měsíce nazpět - 11 roky 8 měsíce nazpět #13598 napsal Radek Novotny
Jen předpokládám, že v sobotu pár lidiček bude na RCEK v Pace, je to přeci jen MČR... :huh:
Poslední úprava: 11 roky 8 měsíce nazpět

Více
11 roky 8 měsíce nazpět #13599 napsal RobertJicha
Predelano, jeste za mam pro tebe slabost :sick: :P

Více
11 roky 8 měsíce nazpět #13601 napsal Petr Dušek
Podle mě, průnik pilotů F5J a RCEK je minimální... naopak konflikt termínu s ostatními soutěžemi F5J by mě trochu trápil?? Květnový termín jsem záměrně opustil (jinak řečeno byl jsem vyštípán...) neboť kolik lidí pojede na soutěž, když týden před tím jsou Přáslavice, a týden potom EC v Třebové? V září se dá předpokládat konflikt s EC v Rakousku.

Letos bylo v kalendáři 10 soutěží F5J, z toho na třech bylo 10 a méně soutěžících a dvě byly pro malý zájem zrušeny, jedním z důvodů byl jistě nevhodný (kolizní) termín...

Více
11 roky 8 měsíce nazpět #13602 napsal RobertJicha
Vsem se proste nezavdecis. Bud rvou, ze je soutezi malo, nebo, ze je jich moc. Jini zase ze se jim nehodi datum atd. Terminy dale nemenim, necham tedy sobotu a bud prijedou a nebo nee.

Více
11 roky 8 měsíce nazpět #13605 napsal Tomas Hruby
Roberte (ale ono to vlastně není jen na tebe, ale zcela obecné), tohle jsou prostě "specifika" F5J, na které si budeme v elektroletech muset zvyknout. Ona opravdu v elektrách neexistovala nikdy kategorie, která je pod FAI, létá se v ní mezinárodně v Eurotour a dalších seriálech, ale přitom je reálné, aby existovaly i celkem malé lokální soutěže. Má to řadu kladů, ale také problémy, přičemž mezi problémy je asi na prvním místě trochu jiný pohled na kalendář akcí.
Pořadatel si samozřejmě může napsat akci kdy chce, ale pokud se trefí do momentu naprostého vrcholu Eurotour, tak prostě z možných zájemců o účast odpadne reálně klidně 15 (nejde jen o počet lidí na jedné akci v zahraničí, ale i o lidi, kteří si naopak v tuhle chvíli už musí udělat pauzu mezi sérií akcí atd.).
A teď je otázka, zda zbyde v dané lokalitě dost lidí i pro paralelní národní akci anebo zda z toho bude něco s minimem lidí. Upřímně - já fakt netuším. Možná že příští rok přibyde zájemců o F5J v té národní úrovni, kteří prostě nikam mimo jezdit nebudou, pak bude vše v pořádku. Ale možná taky ne a pak zkrátka zase některé domácí akce dopadnou problematicky.
Jelikož si všech pořadatelů opravdu vážím, tak mi přijde docela líto, když se pak něčí práce v jistém smyslu znehodnotí.

A ke konkrétním termínům - u F5J je bohužel srpen a září jedna velká "smršť", kdy na to budou domácí akce doplácet. Nechceš například posunout F5J až na první víkend v říjnu a tím umožnit lidem protažení sezóny? Anebo z druhého konce dát i druhou soutěž na jaro už někdy do dubna pro rychlejší rozjezd sezóny...

A aby bylo jasno - pokud necháš původní termín a dopadne to tak, že vedle "cestovatelů" se vyrojí dostatek pilotů i na domácí akci, tak budu naprosto šťastný, že jsem se mýlil a zbytečně strašil!!!! Jen se trochu bojím, že spíš pravdu mít budu :-(

Vygenerováno za 0.355 sekund