Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.

Přihlášky soutěží na SMČR pro rok 2015 !!

Více
11 roky 8 měsíce nazpět #13606 napsal RobertJicha
Mas uplne pravdu, neni co dodat. Nemam bohuzel zatim ten Euro nadhled :-). Prvni termin 6.6.2015 zmenit nemuzu - i poradatele maji sve zivoty :-)). Bud to vyjde, nebo ne. U druheho je realne to klidne operativne prelozit na zacatek rijna, v tom problem nevidim. Ale to si necham az jako plan b). V kazdem pripade diky Tome!

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
11 roky 8 měsíce nazpět - 11 roky 8 měsíce nazpět #13607 napsal Mirek Kotula
Aleši, urguji zadání uvedené kategorie (F5J) a termínu (13.6), pravděpopdobně jsi to přehlédl.
Děkuji za nápravu, zdraví Mirek
Poslední úprava: 11 roky 8 měsíce nazpět

Více
11 roky 8 měsíce nazpět #13608 napsal Petr Dušek

Robert Jicha napsal: ...Prvni termin 6.6.2015 zmenit nemuzu...

Aha, tak to je změna, já tam původně viděl 24.5.

Více
11 roky 8 měsíce nazpět #13609 napsal Tomas Hruby
Pro informaci - asi "nejbližší" zahraniční soutěž Eurotour F5J je Holíč, který je avizovaný na 22.-23.8.
Dubnica bude o týden dříve, finále Intertour v Trnavě pak ve čtvrtek a pátek před Holíčem (20.-21.8.).
A novinka z SK - do Eurotour by měl patřit Martin, který je avizován na 2.-3.7., je to (pro mě bohužel) také ČT-PÁ, předpokládám, že o víkendu jsou F3J.

Dá se to dohledat na f5jfun.com/web/news.php .
Stručně řečeno - ještě není zdaleka známý celý kalendář Eurotour, ale už je jisté, že F5J piloti se zájmem o mezinárodní létání příští rok nezastaví :-)

Více
11 roky 8 měsíce nazpět #13610 napsal Tomas Hruby

Petr Dušek napsal: Květnový termín jsem záměrně opustil (jinak řečeno byl jsem vyštípán...) neboť kolik lidí pojede na soutěž, když týden před tím jsou Přáslavice, a týden potom EC v Třebové?

Předesílám, že se mi tvůj nový termín vyloženě líbí, takže následující určitě neber jako námět k návratu... ;) Nicméně zrovna popsané kombinace bych se tolik nebál, Přáslavice nejsou úplně typická dvoudenní akce a menší jednodenní akce před EC může být pro leckoho vítána pro "doladění" věcí před EC, řekl bych, že ti lidí zas tak málo nepřijelo.
Průser je s tou kumulací "dlouhých F5J víkendů" v srpnu a září, přičemž jde o akce v docela dobře dostupných vzdálenostech, které zaujmou leckoho. To je opravdu únavné hodně a národní akce v této době to budou mít těžké. Mimo tento úsek to ale zas tak extrémní podle mě nebude.

Více
11 roky 8 měsíce nazpět #13612 napsal Petr Dušek
Ono ten fakt jestli přijedou lidi je jenom jedna strana mince, taky jde o to, jak psal Robert, že i pořadatelé mají svoje životy... takže když chci být dva dny v Přáslavicích a potom dva dny v Třebové, mezitím bych se rád taky ukázal doma... :whistle:

Teď mne ještě hlodá otázka, jestli mám některou z hořických soutěží hlásit do Intertour, když už je tam Třebová a Bořetice? Z každé země mohou být 3 soutěže, takže místo by ještě bylo...

Vygenerováno za 0.274 sekund