Do tohoto fóra nemůžete přispívat. Diskuse bude vždy přesměrována do příslušné sekce.

Kluby / individuální členstvi SMČR 2017

Více
9 roky 8 měsíce nazpět #17531 napsal mrazek
Napsal jsem, že svým majetkem ručí pobočný spolek, nikoliv majetkem členů. Dluhy nemusejí vznikat jen činností samotnou, ale lidé jsou různí a dluhy vznikají i jiným způsobem. Prostě naše členská schůze odhlasovala většinou hlasů, že v členství v SMČR vidí více negativ než pozitiv a bylo rozhodnuto. Diskutovalo se o tom ale nejméně půl roku před tím a informace se získávaly z mnoha zdrojů.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se .

Více
9 roky 8 měsíce nazpět #17532 napsal hrabacek
Všem, co mají zájem o individuální členství a těm co nepotřebují SMČR. Nikdo vám nebrání létat, pokud máte kde! Ve Svazu modelářů ČR jsou všichni dobrovolně a tito dobrovolníci organizují soutěže pro své spolučleny kteří jsou také v SMČR! Když budete chtít hrát třba fotbal i na té nejnižší úrovni musíte být také členem FAČR.
Nevím z jakého titulu by se měl svaz zajímat o nečleny a členové by funkcionáře svazu měli platit!!!

Více
9 roky 8 měsíce nazpět #17533 napsal hrabacek
FAI licenci dostaneš jedině když máš platnou českou.

Více
9 roky 8 měsíce nazpět #17534 napsal sgames
A tu dostanu jen tehdy, když budu členem (víceméně nuceně) nějakého klubu.
Aby mohli být placení, měli by mít co největší zájem aby bylo co nejvíce platících lidí ... proto by měli sbírat i lidi, kteří nejsou v žádném klubu.

Peníze se válejí na cestě, stačí je jen zvednou a chtít.

Díky bohu už není komunismus, aby musel být členem kdo ví jaké pakárny. Nechci ať mi někdo znemožňuje dělat to, co chci!

Více
9 roky 8 měsíce nazpět - 9 roky 8 měsíce nazpět #17535 napsal mrazek

Alois Hrabáček napsal: Ve Svazu modelářů ČR jsou všichni dobrovolně a tito dobrovolníci organizují soutěže pro své spolučleny kteří jsou také v SMČR!

Já bych byl ve svazu dobrovolně rád, i soutěže bych pro členy pořádal, ale nechci být členem dvou klubů - svého mateřského, který ze svazu vystupuje a formálně ještě nějakého jiného (i když jsem k tomu byl již donucen a tu soutěž pro členy budu také pořádat). Individuální členství v SMČR by v tomto případě bylo ideální - i na platy funkcionářů bych tak přispíval.
Poslední úprava: 9 roky 8 měsíce nazpět

Více
9 roky 8 měsíce nazpět #17536 napsal Veselý
Zdravím.

Uvažuje už některý klub s novou registrací, že by za úplatu poskytl členství na dálku, tedy jen pro licenci a závodní činnost ? JIVE.

Vygenerováno za 0.267 sekund